JOVANA JE OBORILA REKORD! Saznajte kako 20 dinara pretvoriti u 2 miliona!
Foto: Promo/AdmiralBet

Jovana je svoju avanturu započela na sajtu AdmiralBet.rs, tako što je pomenutih 20 dinara uložila na spin u slot igri Shining Crown od Amusnet-a, koja joj je donela fatastični Amusnet Jackpot! Navedeni džekpot ju je učinio bogatijom za fenomenalnih 2.162.462,76 dinara, što znači da je ulog naše Jovane uvećan više od neverovatnih 100.000 puta, a to je bilo i više nego dovoljno da ona postane nova AdmiralBet milionerka.

Pored igre Shining Crown, ove nedelje ima još jedna slot igra koja će Vam doneti sjajne dobitke. U pitanju je promocija Igra nedelje, gde svake na nedeljnom nivou predstavljamo određene igre koje Vam mogu doneti 50 besplatnih spinova do kraja nedelje. Ove sedmice na meniju je igra Gold O'Clock, koja će nagraditi 50 najboljih detektiva koji reše misteriju gde se kriju besplatni spinovi.

Naravno, povodom jednog od najveselijih praznika u svetu, AdmiralBet je spremio St Patrick’s slot turnir koji Vam donosi borbu za sjajnih 500.000 dinara, dok će ljubitelji live ruleta moći da uživaju u novim Amusnet rulet igrama uživo.

Kako biste i Vi mogli da oprobate Vašu sreću u AdmiralBetu, potrebno je da se registrujete na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije, nakon čega Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će Vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Sve ostale AdmiralBet promocije možete pogledati ovde.

Jovana, svaka čast još jednom i želimo Vam još više sreće u daljem druženju sa nama!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading