NOVI HEROJ SRBIJE Igrao za Mađare, srce ga odvelo na drugu stranu, obožava Rodmana, a ima jednu sličnost sa Jokićem
EPA

On je nekadašnji juniorski reprezentativac Mađarske. Levi bek je za Mađare nastupao poslednji put na juniorskom Svetskom prvenstvu u Španiji leta 2019, a pravo da obuče dres Srbije stekao je u junu prošle godine.

Jednom prilikom Uroš je za "Alo" otkrio svoj put.

- Prošao sam sve mlađe selekcije Mađarske. Uslovi za rad i napredak su bili fantastični. Ne postoji, čini mi se, poseban trenutak kada sam rešio da igram za Srbiju. Ja sam to oduvek želeo. A na kraju krajeva, to se ne rešava, taj poziv se zaslužuje - rekao je Borzaš.

ERUPCIJA U "SPENSU" Pogledajte kako je Borzaš postigao gol za pobedu Srbije protiv Norveške u poslednjoj sekundi (VIDEO)

On obožava Denisa Rodmana.

- Pojavu Denisa Rodmana bih verovatno teško objasnio. Koliko volim Karabatića kao igrača koji je u principu: red, rad i disciplina, tako volim i Rodmana koji je sve suprotno, a opet velika legenda.

Uroš ima jednu sličnost sa Nikolom Jokićem.

- Volim konje! Moji rođaci u Šapcu su vlasnici ergele. Nažalost, nemam puno prilike i vremena, ali kad odem u Šabac, posetim ih i uživam.

NAJBOLJI MOGUĆI KRAJ NEVEROVATNE DRAME Borzaš u poslednjem sekundu probušio Norvežane i doneo Srbiji ogromnu pobedu (VIDEO)

Za kraj imao je jaku poruku.

- Ja se trudim da svoje snove živim! Jedan se upravo odvija, a ima ih još. Ipak, znam da za ostvarivanje svojih snova moram još mnogo da radim.

Uroš je postao heroj Srbije, postigao je gol za pobedu protiv Norveške, za totalnu euforiju i činjenicu da se odluka koju je doneo poptuno isplatila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading