DA LI ZNATE KOJE USLUGE VAM PRUŽA PROSEČNA SRPSKA MENJAČNICA? Pogledajte koje usluge su Vam dostupne, a da niste ni znali
Foto: Promo/AdmiralBet

Poput mnogih menjačnica, kompanija AdmiralBet drži korak sa vremenom i konstanto radi na unapređenju usluga koje može da ponudi svojim igračima, kao i na proširenju mreže partnera, što je rezultovalo time da će svi igrači koji su registrovani na AdmiralBet.rs od sada moći da uplaćuju depozit na svoj nalog na gotovo hiljadu AltaPay uplatnih mesta u celoj Srbiji.

Ova usluga je potpuno besplatna, bez dodatne provizije, uplatu možete izvršiti brzo i jednostavno, a deponovana sredstva se odmah prebacuju na nalog igrača. Kako biste izvršili uplatu, sve što treba da uradite je da od prodavca zatražite uplatu depozita na AdmiralBet nalog na nekoj od ponuđenih lokacija, nakon čega ćete prodavcu saopštiti identifikacioni broj Vašeg naloga i iznos koji želite da uplatite. Uplaćeni novac će momentalno biti dostupan na Vašem nalogu i istog trenutka ćete moći da ga koristite za Vaše omiljene igre.

Kompletan spisak AltaPay poslovnica na kojima možete dopuniti Vaš AdmiralBet nalog možete pronaći na ovom linku, a kako biste bili u toku sa svim aktuelnim promocijama kliknite ovde.

Kao što je već rečeno, ova usluga je dostupna svim igračima registrovanim na AdmiralBet.rs, pa ako niste otvorili nalog na sajtu, sada je pravi trenutak za to. Registraciju možete izvršiti u svega par koraka, nakon čega Vam sleduje Bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 dinara bez depozita, i to nije sve. Po uplati prvog depozita Vas očekuje 100% bonusa od uplate u visini do 40.000 dinara.

Pronađite lokaciju najbliže AltaPay poslovnice, uplatite depozit i priključite se zabavi!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading