ODLIČNE VESTI ZA SRBIJU Milosavljev spreman za Katar, "Orlove" čeka važan meč na prvenstvu sveta
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Bila je Srbija lišena pomoći Dejana Milosavljeva na startu Svetkog prvenstva, ali je jedan od najboljih golmana Evrope danas dobio svetlo Fukse Berlina i od sutra će biti na raspolaganju selektoru Toniju Đeroni. 

Momak iz Dolova danas je stigao u Katovice i pridužio se Orlovima na Svetskom prvenstvu. Zanimljivo je da je odluka Fukse Berlina došla tek nakon utakmice Srbije i Nemačke budući da bi Bandino prisustvo bilo od ogromne koristi za četu Tonija Đerone. 

Očekuje se da bi Milosavljev trebalo da bude u sastavu u utorak protiv Katara u poslednjem meču Grupe E koji odlučuje o tome koja će selekcija da prenese dva boda u narednu rundu. Golman reprezentacije Srbije je na svom Instagram profilu objavio da se pridružuje saigračima u Katovicama. 

Đerona: Biće teško protiv Katara, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima

Milosavljev je trenirao u Staroj Pazovi individualno, ali je potom morao za Berlin na dodatne preglede. Nije ga bilo u dvomeču protiv Švedske, a kasnije ni protiv Alžira i Nemačke. Ipak, Srbija je sada dobila ogromno pojačanje među stativama. 

Đerona sada ima na raspologanju 18 igrača. Umesto Vejina u timu će biti Jovica Nikolić koji će debitovati na velikim takmičenjima, dok bi Milosavljev trebalo da zameni Milana Bomaštara i pridruži se Vladimiru Cuparu na golu Orlova. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading