TRAGEDIJA Mladi fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon osvojene titule
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Mladi igrač američkog fudbala Devin Vilok poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Imao je samo 20 godina. Uz njega je stradala i jedna članica stručnog štaba njihovog tima Džordžija Buldogs, koja je imala samo 24 godine.

Da tragedija bude veća, sve to se desilo samo nekoliko sati pošto je njihov tim odbranio titulu u koledž ligi američkog fudbala.

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je samo jedno vozilo. Ona se desila u 2.45 ujutru po lokalnom vremenu. Vilok je bio na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta. Druga stradala, Čendler Lekroj preminula je u bolnici.

- Svi smo uništeni, srce nam je slomljeno. Devin je bio izuzetan mladi čovek na svaki način i stalno se smešio. Bio je sjajan saigrač i prava je radost bila trenirati ga. Čendler je bio važan član našeg stručnog štaba i svakog dana je donosio neverovatnu energiju i stav – rekao je trener Kirbi Smart.

Poginuli sportista je tvitovao samo nekoliko sati pred smrt, slaveći odbranu titule. Među njegovim postovima je i ritvit sa srcima, u kome se vidi koliko je voleo da se druži sa navijačima i izlazi im u susret, pogotovo deci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading