ADMIRALEBET VAS POZIVA NA PUT DO PEHARA VREDAN DVA MILIONA DINARA
Promo

To što su ovih dana gotovo svi opčinjeni najvažnijom sporednom stvari na svetu to ne bi trebalo da znači da sve drugo treba da stane. Čak i oni najvatreniji navijači vole da iskoriste, barem, pauze između mečeva Svetskog prvenstva u Kataru na nešto konstruktivno i zabavno.

Tako je i AdmiralBet obuzela prava mundijalska euforija i sve aktuelne promocije su u znaku šampionata planete, ali to ne znači da su slot zabavu „stavili na pauzu“.

Za sve ljubitelje fudbala i slot igara, AdmiralBet je pripremio sjajan slot turnir „Put do pehara“, sa ukupnim nagradnim fondom od čak 2.000.000 dinara freebet bonusa.

U toku je drugo poluvreme ovog slot turnira pa, ukoliko niste imali prilike do sada, iskoristite već prvi sledeći „prazan hod na Mundijalu“ i uključite se u zabavnu trku za neodoljive nagrade! „Put do pehara“ popločan je sa čak 70 vrhunskih slot igara od 10 najpopularnijih provajdera, među kojima su: Greentube, Fazi, Pragmatic Play, Synot i drugi.

Pored toga, fenomenalni „World Cup“ paket promocija u AdmiralBet-u donosi i „Half Time Prize Drop – Ne gledaj reklame“ promociju, koja na poluvremenu utakmica u Kataru najsrećnijim igračima donosi pljusak fenomenalnih nagrada.

Takođe, svi ljubitelji ruleta mogu se uključiti u „Rulet turnir uživo“, koji traje još svega nekoliko dana i na kom vas čekaju rulet igre uživo za najboljim Evolution stolovima, a vaši srećni brojevi vam mogu doneti i do 1.000.000 dinara freebet bonusa.

Tu je i nova aplikacija, pa ukoliko ste među onima koji po prvi put žele da se zabave i isprobaju svoju sreću, predlažemo vam da preuzmete novu AdmiralBet aplikaciju uz koju svi novi igrači dobijaju 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Ovo su samo neke od trenutno aktuelnih promocija. Više informacija možete pronaći na AdmiralBet aplikaciji ili sajtu, ne sumnjamo da ćete u svakom trenutku imati sa čim da se „zagrejete“ i zabavite pred svaki naredni mundijalski meč.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading