ZAJEDNO MOŽEMO UVEK VIŠE Održana radionica sa svim partnerima Kluba Beogradskog maratona (FOTO) (VIDEO)
Beogradski maraton

Na radnom sastanku, detaljno su predstavljeni poslovni i marketinški potencijali Beogradskog maratona na godišnjem nivou, promene koje su već započete, a razmotrane su mogućnosti za dalji napredak i postizanje još boljih poslovnih i sportskih rezultata. Takođe, jedan deo sastanka bio je posvećen i dogovorima za predstojeći, 3. Jesenji Beogradski polumaraton koji će biti održan u nedelju 27. novembra 2022. godine. Ispred Beogradskog maratona sa okupljenim predstavnicima partnera su razgovarali direktor Darko Habuš, sportski direktor Aleksandar Marinković, savetnik za razvoj biznisa Filip Sunturlić i savetnik za komunikacije i PR Milica Bajković.

Cilj ove vrste zajedničkog okupljanja je motivisan unapređenjem komunikacije između Beogradskog maratrona i njegovih partnera, ali i partnera između sebe, kako bi se marketinški i komunikacioni potencijali platforme koju nudi Beogradski maraton na najbolji način iskoristili i pomogli u ostvarivanju svih zacrtanih ciljeva u narednom periodu – a to je na prvom mestu zadovoljstvo trkača, njihovo zdravlje i bezbednost, a zatim i povećanje broja navijača i sadržaja koji ih animiraju. 

ZAJEDNO MOŽEMO UVEK VIŠE Održana radionica sa svim partnerima Kluba Beogradskog maratona (FOTO) (VIDEO)

Beogradski maraton

 

VELIKO INTERESOVANJE Više od 2.000 prijavljenih za Beogradski jesenji polumaraton

Radionica je održana 14.novembra 2022. godine, u hotelu Mona Plaza, a okupila je predstavnike kako postojećih partnera Beogradskog maratona kao što su Mladen Dokić ispred kompanija Mercator S, Dragan Ocokoljić iz SAVA osiguranja, Jovana Stevanović iz kompanije Knjaz Miloš, Biljana Korica iz Poštanske štedionice, Dragan Vukotić iz organizacije UNHCR-a, Jelena Radivojević iz SOSIB-a, Aleksandar Stanojević iz Specijalne olimpijade, Petar Platiša iz Mona Plaze, tako i potencijalnih partnera kao što je Senka Nikolić predstavnica kompanije Dexy co i Vuk Brajović ispred kompanije Viber.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading