Bregar: Naša grupa najteza na EP, verujem u dobar rezultat
EPA-EFE/Kai Foersterling

Srbija će igrati u grupi B Celju sa Švedskom, Danskom i Slovenijom.

"Slažem se da je naša grupa najteža na EP, tu su Danska, Švedska, koje su uvek u vrhu svetskog i evropskog rukometa, onda je tu i domaćin Slovenija. Istina je da smo mi igrali sa Slovenijom na poslednjem SP, da smo imali Švedsku u kvalifikacijama za EP", rekao je Bregar na konferenciji za novinare, saopštio je danas Rukometni savez Srbije.

Selektor Srbije rekao je da je bilo mnogo problema na pripremama nacionalnog tima za EP.

"Preduslov da učestvuješ na EP je da imaš tri vakcine i da imaš poslednji dan negativan PCR test. Tako da je bilo puno problema, jer kad smo otišli na Mediteranske igre vodili smo tamo neke rukometašice, koje su igrale prvi put za srpsku reprezentaciju i neke mlade kojima smo dali lidersku ulogu. Neke igračice nisu želele, ja ne mogu da ih silim na neke stvari ili da ih teram da uzmu prvu ili treću vakcinu, tako da sam morao da napravim spisak od onih što imaju tri vakcine", istakao je on.

Bregar je dodao da iz tog razloga na pripremama nisu bile Dunja Radević i Dunja Tabak. Zbog povrede kolena za Srbiju neće igrati Tamara Radojević-Georgijeva i Katarina Stošić, dok je Jelena Agbaba trudna.

"Pripreme su bile baš specifične, jer je bas malo bekova, a opet verujem da možemo, nije bitno koliko nas ima, ja verujem u naše devojke da možemo opet da radimo neke dobre predstave na ovom EP", rekao je Bregar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading