SANTARELI BLISTA OD SREĆE Ovo je rezultat petomesečnog rada, čast i privilegija je biti deo ovog tima
EPA-EFE/Tomasz Wiktor

-Ovo zlato je rezultat petomesečnog rada celog tima. Sve igračice su dale sve od sebe, pročile dosta znoja i dugujem im mnogo. Želim da se zahvalim i stručnom štabu na svemu što su uradili za mene - izjavio je italijanski stručnjak na konferenciji za medije u hotelu M.

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković istakla je da još nije u potpunosti svesna šta je ekipa uradila osvajanjem svetske titule sa maksimalnih 12 pobeda.

-Čast i prvilegija je biti deo ovog tima. Ovo što smo mi uradili malo ko može, najvažnije je što smo verovale jedna u drugu, da smo se držale zajedno i igrale timski. Hvala sviuma na podršci i daćemo sve od sebe da se ponovo nađemo na istom mestu istim povodom - rekla je Bošković.

ZLATNE DEVOJKE Odbojkašice Srbije stigle u Beograd: Verovale smo jedna u drugu (VIDEO)


Srpska odbojakšica Bojana Živković Drča istakla je da nije bilo lako odbraniti zlato.

-Verovale smo jedna u drugu, da možemo i to smo pokazale na terenu, 12 utakmica, 12 pobeda i verujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu - rekla je Drča.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OS S) Zoran Gajić zahvalio se igračicama na jedinstvu i pristupu na terenu.

-Takav odnos prema nacionalnom dresu je za poštovanje. I uvek smo govorili da koje god mesto uzmu da će biti vredno zlata, poznavajući ih, a naša sreća je veća što je i formalno na njihovim grudima zlatna medalja. Svaka odbojkaška ekipa je uvek zlatna i ubuduće šta god da osvoji - rekao je Gajić.

Zlatne odbojkašice pozdravio je i predsednik Izvršnog odbora generalnog sponzora Poštanske štedionice Bojan Kekić.

-Vi ste najlepši izlog koji država Srbija ima i mi ćemo se u narednom periodu truditi da budemo dostojan partner i sponzor, a vama želim mnogo zdravlja i sreće. Živela Srbija - rekao je Kekić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading