MIKROFON UMESTO PUŠKE Srebrna olimpijka za Alo! otkriva: Postajem novinarka
Profimedia

 

Nekada briljantna iza nišana, danas sjajna ispred kamere! Proslavljena srpska strelkinja, srebrna sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, Ivana Maksimović Anđušić upustila se u nove vode.

MIKROFON UMESTO PUŠKE Srebrna olimpijka za Alo! otkriva: Postajem novinarka

Alo!/Marko Metlaš

 

Lepa Beograđanka, majka dva dečaka - Filipa i Uroša i supruga košarkaša Partizana Danila Anđušića, postaje novinarka!

Želim da izveštavam o suprugu i Zvezdi

Ivana nam otkriva i koju bi to sportsku vest najviše volela da bude u prilici da pročita.
- Trenutno se održava Svetsko prvenstvo u streljaštvu, gde će se osvajati norme za Olimpijske igre 2024, imamo sjajnu ekipu i volela bih da što više njih izbori vizu za Pariz. Volela bih da izveštavam i o Danilovim uspesima, ali i Zvezdinim dobrim rezultatima.

MIKROFON UMESTO PUŠKE Srebrna olimpijka za Alo! otkriva: Postajem novinarka

EPA/DAVID AGUILAR

 

Izazova se ne boji, uzbuđena je i spremna da zablista na malim ekranima.

- Sve je novo za mene, iako je to bila neka moja ideja, videla sam se u tome već neko vreme. Vodiću sportske vesti u emisiji „Una dan“ na Una TV. Sada sam u fazi učenja, radim na dikciji, vežbam sa lektorima... Ekipa je sjajna i to mi mnogo znači. Još imam dosta treme, znoje mi se dlanovi, drhti mi glas jer mi je sve strano, a ne želim nikoga da razočaram - priča za Alo! naša sportistkinja, kojoj je, kako kaže, suprug bio ogromna podrška u svemu.

 

 

- Danilo me, pored mojih roditelja, najbolje poznaje. On mi je ogromna podrška u svemu što radim, kao i za ovu novu avanturu koja je preda mnom, jer smatra da je to nešto što mi baš leži i u čemu ću biti dobra.

 

 

Ivana i Danilo nakon života u Monaku u kom je košarkaš nastupao, sa sinovima su se vratili u rodni Beograd.

- U prvi mah kada sam čula da se vraćamo nisam bila presrećna, jer smo bili oduševljeni Monakom, klima i mesto su predivni i navikli smo se. Ipak, sada kad smo tu, shvatam koliko je sve lepše i lakše kada si okružen rodbinom i prijateljima. Srećna sam zbog Danila, što je dobio ono što želi, što ima priliku da napreduje uz sjajnog trenera kakav je Željko Obradović i što se vratio u klub koji obožava, a igra i Evroligu. Decu i mene ćete redovno viđati pored terena kako navijamo, naravno najteže će mi biti na meču sa Zvezdom, za koju navijam, ali naučila sam da se izborim sa tim stvarima... Sve je to sport.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading