SELEKTOR ODBOJKAŠICA PROTIV SUPRUGE U FINALU? Borba za zlato može da postane još "vrelija"
Printscreen

Selektor je istakao da je više nego ponosan.

- Nisam mnogo slavio jer je pred nama finale i imamo još jedan korak do našeg sna, a uz to sam i veoma umoran. Posle jučerašnje utakmice sam veoma umoran, vidite moje oči. Nadam se da ću dobro spavati. Međutim, veoma sam ponosan na tim i igračice, osoblje, federaciju, sve... Svi su dali svoje najbolje da nas stave u najbolju poziciju. Ovo je neverovatan rezultat jer je to skroz drugačija ekipa u odnosu na ranije. Svi pričaju o Srbiji, onoj od pre četiri godine, ali ova je skroz drugačija - rekao je Santareli.

BRAVO, CARICE Odbojkašice Srbije bacile Ameriku na kolena posle velike drame i imaće priliku da odbrane titulu svetskog prvaka

Ne krije da priželjkuje "azure" u finalu, a do tamo će morati preko Brazila. Taj meč je na programu u četvrtak od 20 časova.

- Iz više razloga. Nije samo zato što sam Italijan, što imam prijatelje tamo, bivše igračice, svoju ženu (smeh)... Biću srećan ako Italija bude u finalu. Za mene bi igranje protiv njih bilo neverovatno. Finale Svetskog prvenstva je na svake četiri godine, a ovaj neverovatni tim je već drugi put tu. Neverovatan rezultat - zaključio je Santareli koji je oženjen liberom italijanske reprezentacije Monikom Di Đenaro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading