SILOVITI TRIO NASTAVLJA DA DOMINIRA Lila pred derbi protutnjala Banjicom, turbo Turbina prekinula veze PTT-u
M.S.

Dok oni vode bitku za plasman u elitu, dotle, se neke ekipe igraju, a neke preznojavaju kako bi obezbedile opstanak.

Pogledajmo rezultate 8.kola:

1. SK CRVENA ZVEZDA-Beograd SK BEOGRAD-Beograd 4 : 2

2. SK MIRIJEVO-Mirijevo SK PARTIZAN-Beograd 2½ : 3½

3. SK BSKS NAPREDAK-Beograd SK ITAKA-Beograd 3½ : 2½

4. SK PTT-Beograd SK TURBINA-Vreoci 0 : 6

5. SK BANJICA-Banjica SK LILA MA-Mladenovac ½ : 5½

6. SK RADNIČKI-Zvezdara slobodan

Crvena zvezda je igrala koliko joj je trebalo. Pobede su ostvarili Budisavljević, Antić i Ivanov, dok je poraz na drugoj tabli doživeo Grk Kotronias. I velemajstori imaju dušu i pravo na kiks. Martić je bio taj koji je pobedio za ekipu Beograda.

Mirijevo se nalazi daleko od donjeg dela tabele i mogla je da se nadigrava sa mnogo jačim Partizanom. Zamalo i da odigra nerešeno. Ipak Partizan je minimalno trijumfovao, Tišmi i Gvozdenoviću koji su doneli pobedu na 5. i 6. zabli.Đuro Škarić je trijumfovao za Mirijevo.

BSKS Napredak je minimalno pobedio najslabiju ekipu trenutno u ligi, ekipu Itake. Vulinović i Bjelanović su doneli neophodan trijumf i pobedu svojoj ekipi. Jedinu pobedu za Itaku ostvario je Kalinić. Itaku jedino može da spasi pobeda protiv Banjice koja ima samo jedan poena. Ostali su mnogo dalje odmakli.

PTT je doživela ubedljiv poraz. Turbina im nije dala ni promil šanse. Turbo Turbina prekinula je sve moguće veze u PTT-u. Mladi sastav predvođen bratom i sestrom Maksimović, Miloševićem, Tadićem, Ivanovićem i Brankovićem ostvarili su maksimalan trijumf.

Nešto poput Turbine i ekipa Lila Ma je deonstrirala silu protiv daleko slabije ekipe Banjice, kojoj sa Itakom predstoji borba za opstanak. Pobede za Lilu Ma su ostvarili, Milanović, Čabrilo, Galiot, Čobić i Pavićević.

Crvena zvezda i Turbina sada imaju po 14, Partizan i Lila Ma po 11, Radnički Zvezdara 8, Mirijevo i BSKS Napredak imaju po 6, PTT 5, Beograd 4, Banjica ima 1 i Itaka 0.

U narednom 9. kolu sastaju se: Lila Ma-C.zvezda, Radnički Zvezdara-Banjica, Itaka-PTT,Partizan-BSKS Napredak i Beograd-Mirijevo.

Mečevi u Premijer ligi Beograda počinju od 17 časova, a obezbeđen je i prenos partija uživo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading