BJELICA PRED NOVE IZAZOVE ODBOJKAŠICA Moramo dobro da se pripremimo za četvrtfinale, biće teško protiv Turske
OSS

Srbija je ranije danas pobedila Tajland 25:23, 25:17, 25:15. Naša selekcija je ovim trijumfom obezbedila prvo mesto u grupi uoči četvrtfinala.

-Uvek nam je bilo teško sa Tajlađankama. Igraju tu brzu odbojku koja nama ne odgovara. Ispoštovale smo sve dogovore i da ih pomerimo iz tri metra, a tu smo bile dominantne. Svaka igračica je odigrala dobro pokazale smo da smo spremne za svaki meč. Ovo je osma pobeda u nizu. Nadam se da ćemo i grupnu fazu završiti bez izgubljenog seta - rekla je Bjelica, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

ODBOJKAŠICE GAZE SVE PRED SOBOM Osma uzastopna pobeda Srbije na Svetskom prvenstvu, pale i Tajlanđanke


Srbija će sutra u poslednjem kolu grupne faze na SP igrati protiv Turske.

-Igrom slučaja se uvek susrećemo sa Turskom i to uvek poslednje ili odlučujuće utakmice. Znamo se dobro. Igraćemo u najjačem sastavu i mislim da će to biti dovoljno za pobedu. Pratimo šta se dešava u našoj grupi, moramo dobro da se pripremo za četvrtfinale, jer svako svakog može da pobedi - dodala je ona.

Srpska odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da je srećna zbog nove pobede na SP.

-Bile smo konstantno u fokusu. Jednostavno nije bilo lako pratiti ritam brze igre Tajlanđanki, pogotovo u bloku. Dobro smo se organizovale u odbrani i rezultat je došao. Prvi set je bio nezgodan, ali je bitna pobeda. Sigurno je da će biti teška utakmica protiv Turske - izjavila je Milenkovićeva, koja je odigrala 100. utakmicu u dresu Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading