ITAKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE Zvezdin odmor Turbina iskoristila da izjednači na tabeli uz meč više
M.S.

Nakon 5. kola stanje na tabeli je sledeće: Crvena zvezda ( meč manje) i Turbina imaju po 8, Partizan i Lila Ma po 7, PTT 5, Radnički Zvezdara, Mirijevo i BSKS Napredak po 4, Beograd 2, Banjica 1 i Itaka 0.

M.S.

 

 

Ekipi Banjice predstoji izuzetno težak put do opstanka. Ekipa PTT je zabeležila važnu pobedu protiv Banjice i tako pobegla iz opasne zone. Krgović, Lazić i Stanić su zabeležili pobede za PTT, dok je za Banjicu jedinu pobedu ostvario Mikluc.

Lila Ma je odigrala veoma trvrd i neizvestan meč protiv BSKS Napretka. Zahvaljujući Dimiću koji je pobedio na prvoj tabli velemajstora Milanovića Napredak je dobio ovaj meč.

Radnički Zvezdara je izgubila meč protiv Mirijava i zahvaljujući toj pobedi, Mirijevo je pobeglo iz opasne zone. Pobede su doneli Jakovljević i Vera Vujović koja nije podlegla atmosferi i donela važne poene svojoj ekipi. Pobedu za Radnički ostvario je Mihić ali je to bilo nedovoljno.

Beograd je naleteo na izuzetno jaku ekipu Turbine u kojoj se ništa nije pitao. Maksimović, Tadić, Ivanović i Poleksić su doneli trijumf Turbini. Jedinu pobedu za Beograd ostvario je Biočanin.

Itaka ukoliko se ne probudi, nema šta da očekuje u nastavku lige. Ovoga puta savladala ih je ekipa Partizana predvođena velemajstorom Draškom koji je dobio partiju bez igre, dok su Jakovljević,Lekić i Gvozdenović savladali svoje protivnike. Pobede za Itaku ostvarili su Andrejić i Andrea Stanković.

U četvrtak je slobodan dan, nakon čega se u petak nastavlja liga od 17 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading