ITAKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE Zvezdin odmor Turbina iskoristila da izjednači na tabeli uz meč više
M.S.

Nakon 5. kola stanje na tabeli je sledeće: Crvena zvezda ( meč manje) i Turbina imaju po 8, Partizan i Lila Ma po 7, PTT 5, Radnički Zvezdara, Mirijevo i BSKS Napredak po 4, Beograd 2, Banjica 1 i Itaka 0.

ITAKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE Zvezdin odmor Turbina iskoristila da izjednači na tabeli uz meč više

M.S.

 

 

Ekipi Banjice predstoji izuzetno težak put do opstanka. Ekipa PTT je zabeležila važnu pobedu protiv Banjice i tako pobegla iz opasne zone. Krgović, Lazić i Stanić su zabeležili pobede za PTT, dok je za Banjicu jedinu pobedu ostvario Mikluc.

Lila Ma je odigrala veoma trvrd i neizvestan meč protiv BSKS Napretka. Zahvaljujući Dimiću koji je pobedio na prvoj tabli velemajstora Milanovića Napredak je dobio ovaj meč.

Radnički Zvezdara je izgubila meč protiv Mirijava i zahvaljujući toj pobedi, Mirijevo je pobeglo iz opasne zone. Pobede su doneli Jakovljević i Vera Vujović koja nije podlegla atmosferi i donela važne poene svojoj ekipi. Pobedu za Radnički ostvario je Mihić ali je to bilo nedovoljno.

Beograd je naleteo na izuzetno jaku ekipu Turbine u kojoj se ništa nije pitao. Maksimović, Tadić, Ivanović i Poleksić su doneli trijumf Turbini. Jedinu pobedu za Beograd ostvario je Biočanin.

Itaka ukoliko se ne probudi, nema šta da očekuje u nastavku lige. Ovoga puta savladala ih je ekipa Partizana predvođena velemajstorom Draškom koji je dobio partiju bez igre, dok su Jakovljević,Lekić i Gvozdenović savladali svoje protivnike. Pobede za Itaku ostvarili su Andrejić i Andrea Stanković.

U četvrtak je slobodan dan, nakon čega se u petak nastavlja liga od 17 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading