UHVATI ME AKO MOŽEŠ Dominacija Zvezde, Partizan i Lila Ma nastavljaju trku
M.S.

PTT nije mogla protiv silovite Crvene zvezde. Pobede Zvezdi su doneli Budisavljević protiv Škara, Kotronias je dobio Marića, Ivanov Krgovića, Govedarica Stanića i Veličković Kocala, dok je Kovačić dobio Antića bez borbe.

UHVATI ME AKO MOŽEŠ Dominacija Zvezde, Partizan i Lila Ma nastavljaju trku

M.S.

 

 

Banjica i Mirijevo su ekipe koje pripadaju donjem delu tabele i boriće se da ne ispadnu. U njihovom međusobnom susretu viđena je velika borba koja na kraju nije odgovarala ekipama. Bio je remi. Za Banjicu, poene su doneli Petrekanović protiv Petkovića i Zubić protiv mlade Vere Vujović. Pobede za Mirijevo doneli su Tošić protiv Mikluca i Škarić protiv Nikolića.

Lila Ma je odigrala važan meč protiv Beograda i ostvarila značajnu pobedu kojom drži korak za vodećom Zvezdom. Kovačević je dobio Savića, Galiot Biočanina i Pavićević Vujasinovića. Jedinu pobedu za Beograd ostvario je Dragić protiv Čobića.

Partizan je teže nego što se očekivalo savladao ekipu Radničkog sa Zvezdare minimalnim rezultatom. Vlado Jakovljević je nadigrao Aleksu Petrovića, a Gvozdenović Stanimirovića. Pobedu za Radnički je ostvario Svičević protiv Đorđevića.

Turbina Vreoci nije dobro startovala, ali ne posustaje. U derbiju kola pobedili su Itaku, koja ponovo gradi tim oko mladog Vuka Damjanovića. Ipak u ovom meču Itaka nije mogla da računa na oca i sina Damjanović koji se nisu pojavili na partiji, pa je Turbina odmah povela. Na to su se nadovezali Tadić protiv Zakića i Ivanović protiv Jovana Kisića i doneli trijumf svojoj ekipi. Jedinu pobedu za Turbinu ostvario je Kalinić protiv Maše Maksimović.

Već u utorak igra se 4. kolo gde će Itaka pokušati da se suprotstavi Crvenoj Zvezdi. Videćemo još jedan zanimljiv susret i to između Turbine i Partizana.

Kao i preostala kola igraju se od 17 časova, a slobodan dan je predviđen za četvrtak 6. oktobra. Prenos partija uživo dodatno obogaćuje ovo takmičenje, pa i interesovanje za prenosom ne izostaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading