RUDAR I KRUPANJSKI ŠK VODE KA ELITI U BANJI VRUJCI Kablovi i Klupci 75 bez bodova posle četiri kola
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ekipa NAIS iz Niša došla je da se bori za opstanak. Skupo prodaju kožu i to su učinili i protiv Radničkog Vodovod. Posle velike borbe remi. Tunčer Tuna je dobio Radovanovića i Dejan Đorđević Vladimira Nikolića. Pobedu za Radnički su ostvarili pojačanje Čabarkapa protiv Živkovića i mladi Micić protiv Živića.

RUDAR I KRUPANJSKI ŠK VODE KA ELITI U BANJI VRUJCI Kablovi i Klupci 75 bez bodova posle četiri kola

Printscreen

 

 

Aranđelovački ŠK i krupanjski ŠK odigrali su pravi derbi. U redovima kluba iz Aranđelovca dva velemajstora Drenčev i Pikula. Oni su i doneli prevagu na prve dve table. Drenčev je dobio Milanovića, ali je zato na donjim tablama Ivan Stanković dobio Vlajkovića i Živković Lazara Ivanovića. Na taj način krupanjski ŠK je dobio važan meč i ostao na vrhu.

Krušik je visoko porazio Kablove očekivano. Isik je dobio Tomića, Ozakalioglu je dobio Aleksandra Miloševića, Novoselski Spasojevića, Dragutin Ivanovića je dobio Zorana Ivanovića, dok je Živanović dobio Blagojevića.

Paraćin je dobio očekivano Kupce 75. Mladi Dudin je velika uzdanica Paraćina i on je dobio Zorana Markovića i trasirao sigurno pobedu svojoj ekipi. Na donjim tablama Cvetanović je proradio i dobio Mićanovića, dok je Radojković tukao Gajića. Jedini trijumf doneo je Malešević pobedom protiv Markovića.

Sloga iz Kraljeva je nakon jutrašnjeg veliko derbija i brzog remija sa VŠK, ovoga puta uz borbu remizirala i sa Rudarom iz Kostolca. Ivan Marinković je dobio mladog Spasića koji je u naletu. Ipak za ravnotežu se pobrinuo Dušan Jovanović koji je nadigrao iskusnog Dejana Nestorovića. U ostalim partijama bilo je nerešeno, pa se i meč tako završio.

Metalac iz Gornjeg Milanovca odigrao je pravi derbi protiv VŠK. Dok je na prve tri table bilo miroljubivo, na druge tri se rešavalo. Rabrenović je izgubio protiv velemajstora Kostića, ali su trijumf Metalcu doneli Kojović protiv Božića i Čolović protiv Dragana Stankovića.

Posle 4. kola stanje na tabeli  je sledeće: Rudar i Krupanjski ŠK po 10, Krušik i Metalac po 9, OŠK Paraćin i Sloga po 8, VŠK 2005 7, NAIS i Radnički Vodovod po 2, Aranđelovački ŠK 1, Klupci 75 i Kablovi bez poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading