SRBIN NOKAUTIRAO RIVALA U NEMAČKOM OBERHAUZENU Pao i Perdomo, Veljko upisao 13. trijumf
Pr Tiger team

Ono što je obećao - to je i ostvario! Veljko Ražnatović (25) zabeležio je svoj 13. trijumf u isto toliko profesionalnih mečeva, a poslednja žrtva srpskog boksera bio je Venecuelanac Gusmir Perdomo.

Zahuktala se 40. Vojvođanska Zlatna rukavica

U sjajnom meču u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji svetski poznate agencije Petkos boks promoušn, viđen je sjajan meč. Venecuelanac je pokazao zašto je bio izazivač za svetsku titulu u boksu, ali je Ražnatović dokazao da je naš najbolji kruzeraš. I ovaj meč završio je nokautom (jubilarnim desetim do sada), iako je sedmostruki prvak Venecuele i tri puta Fedelatin šampion bio više nego jak rival. Prekid je usledio na 2.33 minuta u trećoj rundi.

- Drago mi je da sam na ovakav način otvorio vrata za velike mečeve koji predstoje. Gusmir je daleko moj najbolji protivnik do sada, što je i dokazao sam meč u kojem je imao jako dobre momente. Borba nimalo laka, a za pobedu je zaslužan moj trener Zoran Bačulov, kao i Vladan Babić i svi moji sparing partneri i ljudi koji učestvuju u mom oporavku. Vidimo se uskoro ponovo - izjavio je Ražnatović nakon trijumfa u Oberhauzenu.

SRBIN NOKAUTIRAO RIVALA U NEMAČKOM OBERHAUZENU Pao i Perdomo, Veljko upisao 13. trijumf

Pr Tiger team

 

Novi ulazak u ring planiran je za 8. novembar u Beogradu.

- To će biti pravi spektakl, sa vrhunskim rivalom. Srbija će uživati - dodao je definitivno najbolji srpski kruzeraš u ovom trenutku.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva 13

Pobeda 13

Pobeda nokautom 10

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading