Kod gradonačelnika Bakića upriličen prijem za predstavnike Ženskog odbojkaškog kluba Spartak
Foto: Grad Subotica

Uz konstataciju da je Dragan Vidaković jedan od tvoraca postignutih, dobrih, rezultata ŽOK Spartak, gradonačelnik Bakić je, obraćajući se medijima nakon sastanka, ocenio da je Elena Baić u prethodna dva meseca napravila izuzetne rezultate.

- Imala je tri velika takmičenja i to Evropske olimpijske igre za mlade u Češkoj gde je naša  reprezentacija bila četvrta, zatim prvenstvo Balkana u Rumuniji, gde je naša juniorska reprezentacija osvojila šampionsku titulu bez izgubljenog seta i nedavno završeno Evropsko prvenstvo u Skoplju, gde je reprezentacija Srbije došla u finale bez izgubljenog seta, međutim, Italija je uspela da u petom setu, u kome smo vodili sa 13:10, nažalost, preokrene rezultat. Sledeće godine je Svetsko prvenstvo gde su se  plasirale i Srbija i Italija i nadam se da će biti prilike  da im se revanširamo za taj poraz - rekao je Stevan Bakić.

Kod gradonačelnika Bakića upriličen prijem za predstavnike Ženskog odbojkaškog kluba Spartak

Foto: Grad Subotica

 

 

Naša Elena Baić je, podsetio je Bakić, prošle godine sa kadetskom reprezentacijom Srbije osvojila četvrto mesto na Svetskom prvenstvu.

- To je niz Eleninih uspeha sa kojima je ona nastavila ostvarenja dobrih rezultata i osvajanja medalja subotičkih sportista, naročito u prethodne dve godine - istakao je Bakić.

Dodao je da se po završetku Evropskog prvenstva Elena Baić priključila  pripremama ŽOK Spartak koji se pod dirigentskom palicom trenera Predraga  Zucovića  priprema za narednu takmičarsku sezonu.

Kod gradonačelnika Bakića upriličen prijem za predstavnike Ženskog odbojkaškog kluba Spartak

Foto: Grad Subotica

 

 

- Želeo bih da, ovom prilikom, i Eleni i Spartaku poželim da postignu što bolji uspeh u narednoj sezoni. Moram još da  napomenem da je još jedna naša sugrađanka bila u juniorskoj reprezentaciji Srbije, to je Nina  Mandović koja nastupa za TENT Obrenovac. Ona je na Evropskom prvenstvu u Skoplju proglašena za najboljeg tehničara, zato  bih i Nini kao i Eleni  poželeo još puno uspeha i medalja sa  reprezentacijom Srbije - zaključio je Bakić.

Na srdačnom prijemu upriličenom za Ženski odbojkaški klub i Elenu Baić gradonačelniku Bakiću zahvalio se Dragan Vidaković.

- Smatramo da je osvajanjem ovih medalja Elena Baić napravila veliki uspeh u svojoj igrčkoj karijeri. Uspeh je još veći, jer je ona jedna od najmlađih članica u juniorskoj ekipi reprezentacije Srbije. Zahvalio bih se i gradu Subotici koji nam je omogućio uslove za rad u Hali sportova bez kojih ovakvi uspesi ne bi bili mogući - istakao je Dragan Vidakovići i poželeo Eleni Baić da i dalje uspešno predstavlja klub i grad Suboticu.

Kod gradonačelnika Bakića upriličen prijem za predstavnike Ženskog odbojkaškog kluba Spartak

Foto: Grad Subotica

 

 

Elena Baić zahvalila se gradu Subotici što je dočekala na ovakav način i što sve ove godine ulaže u sport, u odbojku, što j joj je, kako je rekla, mnogo značilo, a što se da videti po rezultatima.

- Zahvalila bih se i mom klubu, jer bez njega ne bi bilo ovih rezultata ni mene, kao i svim mojim trenerima što od početka moje karijere rade sa mnom, uporno i što zajedno  idemo do cilja. Sledeće leto me očekuju dva svetska prvenstva za kadetsko i juniorsko godište.  Nadam se da ću Subotici, klubu i sebi da donesem zlatnu medalju - rekla je Elena Baić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading