PROTIV IZRAELKI ZA ČETVRTFINALE Vaterpolistkinje igraju za istoriju: Možemo do pobede (VIDEO)
Alo!/S.Simić

Na 35. Prvenstvu Evrope u vaterpolu takmiči se i ženska reprezentacija Srbije. Naše vaterpolistkinje su u prva 3 kola ostvarile jednu pobedu, nad reprezentacijom Slovačke. To im je prva pobeda od 2018. i EP u Barseloni.

Naše devojke su blizu plasmana u četvrtfinale, a za to im je potrebna pobeda protiv Izraelki u utakmici poslednjeg kola prve faze takmičenja koja je na program u subotu. . Pre toga izabranice selektorke Dragane Ivković će u četvrtak igrati protiv Italijanki koje su apsolutne favoritkinje.

PROTIV IZRAELKI ZA ČETVRTFINALE Vaterpolistkinje igraju za istoriju: Možemo do pobede (VIDEO)

Alo!/S.Simić

 

- Dobro je što smo pobedile Slovačku, ali mislim da smo mogle da pobedimo i Francusku, s obzirom da smo u toj utakmici bile još bolje. Iako poslednjih godina  Vaterpolo savez Srbije dosta ulaže u ženski vaterpolo potrebno je vremena da bi se povećala baza iz čega će doći i kvalitet, pa rezultati - rekla je Dragana Ivković, selektorka Srbije

- Možemo da pobedimo Izraelke, jer smo sličnog kvaliteta. Ako dobro uđemo od starta možemo se plasirati se u četvrtfinale i ostvariti veliki uspeh - izjavila je Hristina Ilić, vaterpolistkinja Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading