OVO SE RETKO VIĐA Pogodak naše vaterpolistkinje postao hit na društvenim mrežama, golman nije znao gde se lopta nalazi (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ovakvi golovi se zaista retko viđaju, a srpska vaterpolistkinja Nada Mandić postigla je pogodak koji je postao hit na društvenim mrežama. Ni devojka na golu francuske reprezentacije nije znala šta se tačno dogodilo.

Na početku meča na Evropskom prvenstvu u Splitu Nada je šutirala, njen udarac pokušala je da zaustavi Francuskinja, lopta joj je potom pala na glavu i od njene glave je završila u golu. Probala je da spreči pogodak brzom reakcijom, nije uspela, pošto se brzo čula pištaljka sudije.

Gol se proširio na internetu, mnogi su se nasmejali kada su ga videli, ali to nažalost nije pomoglo reprezentaciji Srbije. Na kraju je Francuska odnela pobedu - 15:14 (3:4, 5:2, 2:5, 5:3). Imaće za čime da žale srpske vaterpolistkinje pošto su vodile tokom većeg dela meča, u poslednju četvrtinu ušle su sa vođstvom (11:10), ali su na kraju izgubile.

Loše su srpske vaterpolistkinje započele prvenstvo Evrope. Posle dva kola imaju dva poraza. U prvom kolu su ubedljivo poražene od Španije (32:3) i moraće u narednom kolu da savladaju Slovačku ukoliko žele da zadrže šanse za četvrtfinale. U suprotnom ih čeka borba za plasman od 9. do 12. mesta.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading