KO JE ADRIANA, NAŠE ČUDO OD DETETA? Mađari hteli da za njih igra rukomet, priča se da se ovakav biser rađa jednom u 100 godina
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Jedna od najtalentovanijih atletičarki na svetu i devojka koja će nam u budućnosti doneti na desetine velikih medalja sa takmičenja širom sveta rođena je u Malom Iđošu 2004. godine. Tek početkom januara ove godine postala je punoletna, a bacačkim disciplinama u atletici bavi se od sedmog razreda osnovne škole.

IZJAVA KOJU JE ČEKALA CELA SRBIJA Oglasila se čudesna Adriana Vilagoš

Do tada je njen omiljeni sport bio rukomet, koji je delimično trenirala i zbog svoje majke Đerđe, koja se svojevremeno bavila rukometom. Bila je Adriana talentovana i za timski sport, pa su Mađari planirali da je "ukradu", odnosno da joj ponude bolje uslove kako bi se preselila nešto severnije i počela da nastupa za rukometnu reprezentaciju Mađarske. Ipak, to se nije desilo.

ADRIANA JE ČUDO OD DETETA Još jedna medalja za Srbiju koja sija zlatnim sjajem

Dogodilo se da je Adriana Vilagoš počela da baca vorteks, pa koplje, a da se na pravom mestu u pravom trenutku pojavi Dragiša Đorđić. Čovek koji je u karijeri radio sa Tatjanom Jelačom, Marijom Vučenović i Vedranom Samcem video je u Adriani talenat koji se rađa jednom u 100 godina piše "Mondo".

Rezultati su brzo stigli, naše čudo od deteta je pokazalo da već sada može da se nosi sa svima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mudrac

21.08.2022 08:27

Tako mlada,a takav usprh,čestitam od srca.Ostani čvrsto na ,,nogama"i nastavi da vredno teniraš,siguran sam da ćeš ostvariti još mnogo uspeha na našu radost i ponos tvojih roditelja.Srećno u nove pobede.