SUBOTA JE VELIKI DAN Oproštaj "šestorice veličanstvenih": Zaslužili su više
EPA-EFE/MARKO METLAS

Na bazenu "Milan Gale Muškatirović" zvanično će se od reprezentacije Srbije oprostiti momci koji su osvojili sve što je moglo da se osvoji, uključujući i dva uzastopna olimpijska zlata - Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović.

"Igrao sam s njima od 2015, imao sam tu čast da budemo zajedno punih sedam godina i mislim da su reči suvišne. Sve što će desiti u subotu su zaslužili i mnogo više od toga", rekao je Jakšić Tanjugu.

Podmlađena Srbija je ove godine osvojila dva peta mesta na dva velika takmičenja - Svetskom prvenstvu i završnici Svetske lige, a sada se priprema za Evropski šampionat u Splitu.

OPROŠTAJ ŠESTORICE VELIČANSTVENIH Filipović: Bolji kraj nisam mogao da zamslim

"Nama je uvek cilj medalja i to ona najsjajnija. Idemo u Split sa namerom da damo sve od sebe. Desilo se to da smo na Svetskom prvenstvu izgubili u četvrtfinalu od Hrvatske, posle je usledila Svetska liga gde nismo bili u kompletnom sastavu, ali sada očekujem najbolje".

Jakšić, koji se trenutno oporavlja od povrede i nije igrao na turniru na Sardiniji, ističe da se nada da će biti spreman za Split.

"Tu sam, u Beogradu, idem na terapije, nadam se da će sve biti u redu i da ću biti spreman da zaigram i pomognem ekipi", poručio je Jakšić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading