Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu okuplja se u Beogradu
SAAF.RS

Prva stanica priprema naših Orlova je tryout koji će biti održan u nedelju 21. avgusta na stadionu FK Zvezdara u Beogradu s početkom od 15 časova

Ovaj tryout se razlikuje od prethodinih po tome što klubovi neće slati spiskove svojih igrača za koje bi oni hteli da učestvuju. Novi selektor reprezentacije američki stručnjak Bret Morgan je zajedno sa svojim stručnim štabom aktivno pratio rad i napredak igrača tokom cele sezone i nakon završetka iste napravio je dva spiska. Prvi spisak se sastoji od imena igrača koji će biti pozvani direktno na prvi kamp reprezentacije, koji će biti održan od 26. do 28. avgusta, dok se na drugom spisku nalaze imena igrača koji će biti pozvani da prisustvuju tryout-u. 

Ovaj tryout će takođe biti otvoren za sve one koji smatraju da mogu da doprinesu napretku reprezentacije Srbije.

Svoje prijave možete poslati na email adresa: vukasin.simonovic.vp@gmail.com

Satnica tryout-a reprezentacije

15:00 – 15:10 Predstavljanje
15:10 – 15:30 Zagrevanje
15:30 – 16:30 Pozicione vežbe

Od opreme je potrebno poneti: Patike, kopačke, dres, vodu, olovku i atletsku garderobu.

Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu okuplja se u Beogradu

SAAF.RS

 

Posle intenzivnih priprema reprezentacija Srbije će krenuti put Švedske gde će 08/09. oktobra u Štokholmu odigrati prvi meč u novom ciklus Evropskog prvenstva, a potom kod kuće u Kragujevcu 23. oktobra odigrati drugu utakmicu protiv Švajcarske.

ALL22 Combine i trenerska klinika

Srpska asocijacija američkog fudbala (SAAF) u nastavku saradnje sa američkom organizacijom ALL22 Global Scouting Network na isti dan kada i tryout reprezentacije organizovaće testiranje za igrače iz Srbije i šireg regiona, a dan ranije 20. avgusta organizovaće predavanje za trenere. Kombajn će početi od 10 časova, a trenerska klinika od 15 časova.

Prijave na sve događaje se obavljaju putem email adrese: vukasin.simonovic.vp@gmail.com

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading