PRESTIŽNI ŠAMPIONAT U OSVAJANJU NEBESKIH VISINA Zrenjanin će biti domaćin Evropskog prvenstva za raketne modelare (FOTO)
FOTO: ESMC2022.VSS.RS

Zrenjanin će biti domaćin velike sportske manifestacije, Evropskog prvenstva u raketnom modelarstvu, koje se održava u periodu od 18. do 25. avgusta, na polju kod Aradca.

Pored vrhunskih sportista juniorske i senorske kategorije iz cele Evrope, Zrenjanin će ugostiti i sportske stručnjake i delegate iz Svetske vazduhoplovne federacije.

FOTO: ESMC2022.VSS.RS

 

 

– Reprezentacija Srbije važi za favorita na ovom prestižnom šampionatu, te stoga pozivamo građane Zrenjanina, cele Vojvodine i Srbije, da prisustvuju ovoj sportskoj manifestaciji i da iskoriste priliku da lično prate letove modela poznatih evropskih šampiona, tokom ovog prestižnog nadmetanja u osvajanju nebeskih visina – poručuju organizatori.

FOTO: ESMC2022.VSS.RS

 

 

Ceremonija otvoranja evropskog šampionata za raketne modelare će se održati 18. avgusta, sa početkom u 18 časova, na glavnom trgu ispred Gradske kuće, uz prisustvo reprezentacija iz cele Evrope i bogat kulturno–umetnički program.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading