GOCIĆ I NIKIĆ O OPROŠTAJU ŠESTORICE VELIČANSTVENIH  Biće to spektakularan događaj, tribine će biti pune
VSS

Upriličena je u njihovu čast, povodom oproštaja od reprezentacije. 

Naredne subote će sa tribina pozdraviti Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Duška i Gojka Pijetlovića, Milana Aleksića i Stefana Mitrovića, momke sa kojima su u periodu od 2008. do 2016. osvojili pregršt medalja. Odaće im priznanje na utakmici Srbija – Italija, koja je na programu 20. avgusta u 21.00. Oproštaj će imati simboličan naziv - Šestorica veličanstvenih.  

GOCIĆ I NIKIĆ O OPROŠTAJU ŠESTORICE VELIČANSTVENIH  Biće to spektakularan događaj, tribine će biti pune

Foto: Printscreen

 

Šestorka će se u subotu i zvanično oprostiti od nacionalnog tima, a Živko Gocić, trener Novog Beograda, i Slobodan Nikić, strateg mađarskog Vašaša, ubeđeni su da će ispraćaj biti spektakularan.  

- Ne sumnjam da će to biti spektakularan događaj, da će ambijent i sama da tako kažem proslava biti onakva kakvu su zaslužili. Postigli si uzvanredne rezultate tokom karijere, od početka do kraja su bili u vrhu i oprostili su se na olimpijskom vrhu. Bio sam im nekoliko godina kapiten i ponosan sam zbog toga. Sjajni igrači, vrhunski ljudi i sportisti. Privilegija je bila igati sa njima i samo mogu da ponovim da su zaslužili velelepan oproštaj. Ubeđen sam da će tribine biti pune, da će i oni uživati u momentima koji se pamte čitavog života - izjavio je Živko Gocić za sajt VSS-a. 

Slobodan Nikić, jedini igrač na svetu sa tri zlata sa planetarnih prvenstava, prisetio se njegovog i Gocićevog oproštaja, kao i dana u reprezentaciji. 

- Imali su karijere i rezultate kao malo ko. Ne znam da li u svetu vaterpola postoje igrači sa toliko medalja, toliko zlata, toliko pojedinačnih priznanja. Godinama sam igrao sa njima, znam kakvi su i verujte teško da boljih ima. Sa Duškom Pijetlovićem sam činio centarski tandem, potpuno različiti igrači što je našim trenerima davalo velike mogućnosti. Sjajni smo i danas prijatelji kada sam ja trener, a Dule igrao i dalje na vrhunskom nivou. Sećam se spektakla za Gocića i mene i želim da sada bude još lepše. To su šestorica veličanstvenih i zaslužili i na tribina ćemo uživati zajedno sa njima - podvukao je Slobodan Nikić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading