RUSKINJA POSLALA BRUTALNU PORUKU Amerikanci su bombardovali Srbiju, a njihovim sportistima niste zabranili nastupe
Printscreen

Ruska skijašica Veronika Stepanova, obećala je predsedniku Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasu Bahu i drugim zvaničnicima da će trenirati još napornije kako bi osvojila medalje, piše hrvatski "Večernji list". 

Naime, Bah je rekao da još nije vreme da se razmatra ukidanje brojnih sankcija ruskim sportistima zbog rata u Ukrajini. 

- Obećavam vam, gospodine Bah, da ću trenirati sa tri puta više energije, tako da ću vas na budućim Olimpijskim igrama gledati u oči dok mi uručite medalju! Ne znam za vas, ali biće mi posebno zadovoljstvo da vidim vaše lice u tom trenutku - rekla je Veronika i zapitala se: - Da li žele da potpuno eliminišu ruske sportiste iz evropskog sporta i ako hoće, koliko dugo? 

VELIKA TRAGEDIJA, REGION U SUZAMA Preminula talentovana skijašica, imala je samo 19 godina

Stepanova tvrdi da je reč o dvostrukim standardima. 

- Mirno se spremam i čekam da Zapad povrati osećaj za realnost i izleči sadašnji mazohizam. Svet će zauvek pamtiti najveću sportsku nepravdu u istoriji i dvostruke standarde. Zašto nikada, niti jednom američkom sportisti nije zabranjeno učešće tokom rata u Somaliji, Avganistanu, Iraku i Srbiji? Uvek ćemo biti obeleženi samo zato što smo iz Rusije - zaključila je skijašica koju su mediji već prozvali novom Putinovim miljenicom.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading