OTELI SU TU MEDALJU SRBIJI Topić otvorio dušu: Srce mi se kidalo dok si se borila za dah
FOTO TANJUG/ VLADO SPORCIC/ nr

Na njemu je Angelina Topić osvojila bronzanu medalju u disciplini skok uvis, a njen otac je govorio i o Teodori Boberić koja se takmiči u troskoku. Tačnije, sprečena je nakon što je doživela trovanje hranom.

Oteli su ti medalju mala, samo nas dvoje znamo za koju sam te daljinu spremio ali vratićeš se ti još bolja nego ikada, obećavam ti! Srce mi se kidalo dok si se borila za dah, u jednom momentu sam se uplašio za tvoj život ali sam Božijom promišlju reagovao maltene u poslednji čas. To neću zaboraviti dok sam živ. Hvala i lekarima u Kolumbiji koji su se od srca brinuli za tebe i brzo te oporavili od nesnosnih bolova i dehidratacije. Odmori se dobro pa uskoro krećemo u novu avanturu! Ponosan sam što sam tvoj trener, Teodora - rekao je Topić.

IDE STOPAMA SVOJIH RODITELJA Angelina Topić: Ponosna sam što idem tatinim i maminim stopama

Istakao je i da nije samo Srbija ispaštala.

- Baš kao što sam i rekao, bilo je nestvarno, to niko ne očekuje u Hilton hotelu, ali eto... Još nekoliko reprezentacija je bilo sa nama. Kipranin je nadrljao i nije mogao da nastupi u finalu troskoka. Naši su najgore prošli. Bahamci su jeli u Mekdonaldsu, izgleda da je bolje ‘junk food‘ nego hotelska hrana - zaključio je Topić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading