BRAZILSKI HULK PREMINUO Nije poslušao doktora i zbog toga mu srce otkazalo na 55. rođendan (FOTO)
Foto: Printscreen

Poznati bodibilder Valdir Segato, poznatiji kao "Brazilski Hulk", je preminuo.

Segato je bio poznat po tome da je u svoje mišiće ubrizgavao ulje, zbog čega su ga lekari upozoravali da tako ugrožava zdravlje, a šest godina kasnije je izdahnuo. Hulk se oglušio o savete doktora i nastavio je da ubrizgavanjem sintola da bi imao što veće mišiće, pre nego što mu srce nije izdržalo i to na svoj 55. rođendan, navodi britanski tabloid Dejli Star. Više puta je bio upozoravan da bi zbog toga mogao da ostane bez ruku, kao i da mu se svakim tretmanom uvećavaju šanse za ozbiljnim oboljenjem.

Poznato je da su nuspojave sintola višestruke i mogu da prouzrokuju srčani udar, plućnu uljnu emboliju, okluziju plućne arterije, infarkt miokarda, moždani udar i infektivne komplikacije, ali se na to nije obazirao.

 Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-men, sviđa mi se to. Udvostručio sam bicepse, ali želim da budu još veći – rekao je Valdir u jednom razgovoru. Lokalni mediji pišu da je na dan smrti zamolio majku za pomoć jer je imao problema sa disanjem, uz detalje... - Bilo je otprilike oko šesti sati ujutru. Prošao je puzeći kroz zadnji deo kuće i došao do prednje strane. Onda je pokucao na prozor moje majke, kucao, kucao, onda se ona probudila i čula da govori "Pomozite mi, pomozite mi, molim vas, umirem" – otkrio je njegov prijatelj Moizes. Hitno je prebačen u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading