JOKIĆ NA MESTU KOJE NAJVIŠE VOLI Svi pričaju o stajlingu srpskog košarkaša
Printscreen

Na hipodromu u Subotici održavaju se kasačke trke. U centru pažnje je nadmetanje "Dužijanca 2022", jedna od najznačajnijih trka kasačkog sporta.

"Dužijanca" se sastoji iz dva trčanja, a dužina staze je 1600 metara. U prestižnoj trci učestvuje i grlo Nikole Jokića Ejmi Del Duomo, koja je lako slavila u prvom trčanju, u vremenu 1.14,4. Na njenim sulkama bio je Vladimir Pribić. 

Nikola Jokić nije krio oduševljenje posle pobede njegove šestogode kobile oždrebljene u Italiji, koji je odmah pritrčao i čestitao Pribiću na odličnoj trci.

Mnogima je za oko zapao ležerni stajling srpskog košarkaša. Imao je majicu bez rukava na kojoj piše ime legendarnog boksera Muhameda Alija. Dole je bio u šortsu i papučama.

JOKIĆ NA MESTU KOJE NAJVIŠE VOLI Svi pričaju o stajlingu srpskog košarkaša

Printscreen

 

 

MVP NBA lige je poznat kao neko ko ne voli da se eksponira, pa tako nije bio na tribinama, već je sa staze ispratio trku u kojoj je slavila njegova Ejmi Del Duomo.

Inače, Jokić je svojevremeno rekao kako mu je pobeda u "Dužijanci" draža od MVP titule, što dovoljno govori koliko naš centar voli konje i konjički sport.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading