EVO KAKO SU UKRADENI DIJAMANTI TAMARE EKLSTON Pljačkaša odala slika njegovog penisa?! (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Srbina Jugoslava Jovanovića (25), koji je opljačkao kuću Tamare Eklston (38), ćerke bivšeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona (91) odala je fotografija njegovog penisa koju je poslao recepcionerki u hotelu u Londonu!

Ovo je u Bi-Bi-Sijevom dokumentarcu "Kako su ukradeni dijamanti Tamare Eklston?", otkrio detektiv Tomas Grimšou, koji je radio na slučaju.

EVO KAKO SU UKRADENI DIJAMANTI TAMARE EKLSTON Pljačkaša odala slika njegovog penisa?! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

Skoro svi pohapšeni

On je objasnio da je Jugoslava pronašao tako što je pratio njegov telefon. Do broja telefona je došao tako što je najpre od taksiste koji je vozio pljačkaše otkrio u kom su hotelu odseli. Kad je pitao zaposlene u hotelu da li su imali neke neobične goste, recepcionerka se setila čoveka koji joj je poslao "dik-pik", odnosno sliku svog polnog organa.

- Recepcionerka mi je rekla da je jedan od gostiju slao slike polnog organa na hotelski broj za hitne slučajeve. Upisala ga je u imenik kao "čudak". Dala mi je broj i odmah sam pronašao Jovanovića, a preko njega sam došao do gotovo cele grupe pljačkaša - priča Grimšou.

Filmska pljačka dogodila se 13. decembra 2019. u bogatom naselju Kenzington u Londonu. Jovanović je sa saradnicima, Italijanima Alesandrom Maltezeom (46) i Alesandrom Donatijem (45), ukrao čak 30 miliona evra. Srbin je bio mozak operacije i krenuo je u akciju čim je Eklstonova na društvenim mrežama otkrila da je na odmoru u Laponiji sa suprugom Džejom Ratlendom (41) i ćerkom Sofijom (8).

Pljačku su uspeli da izvrše uprkos privatnom obezbeđenju i tome što je cela ulica pokrivena kamerama. Uhapšeni su deset meseci kasnije, priznali su krivicu, a Jovanović je osuđen na 11 godina zatvora. U pljački je učestvovao i Hrvat Danijel Vuković (41), ali je on i dalje u bekstvu. Britanski tabloidi tvrde da boravi u Beogradu. Lopovi su nakit prodali pre nego što su uhvaćeni, tako da ukradene stvari još nisu pronađene.

 

I dan danas živi u strahu
 

- Moj život i životi članova moje porodice sigurno neće biti isti, jer smo sada u stalnom strahu. Brinem se zbog te jedne stvari oko koje se pre nisam brinula, a to je da li sam sigurna u sopstvenom domu. Brinula sam se zbog toliko drugih scenarija, toliko mnogo drugih situacija, ali da će mi neko upasti u kuću, nisam mogla ni da zamislim - kaže lepa Tamara.

 
Mamine minđuše

Ona je dodala da su joj ukradene brojne stvari za koje je bila sentimentalno vezana, poput minđuša koje je dobila od majke Slavice (64).

- Čuvala sam minđuše moje mame koje sam dobila za 20. rođendan. Pored toga, nema više ni narukvice koju mi je suprug Džej poklonio kada nam se rodila ćerka. Bilo je ugravirano njeno ime. Te stvari mi niko ne može zameniti i nadoknaditi - ističe Tamara.


 

Opljačkao i Lamparda

Jovanović nije štetu naneo samo Tamari Eklston. Nešto bolje prošao je čuveni engleski fudbaler Frenk Lampard jer mu je iz porodične kuće odneto samo 60.000 evra. Takođe, banda je upala i na imanje Vičaja Šrivadanaprabe, vlasnika Lestera koji je poginuo 2018. u helikopterskoj nesreći. Od Tajlanđanina su ukrali 1,2 miliona evra.

ŠTA JE JOVANOVIĆ ODNEO IZ VILE TAMARE EKLSTON


- dva verenička prstena vredna 600.000 evra
- nekoliko pari minđuša vrednosti najmanje 50.000 evra
- nekoliko satova, od kojih svaki vredi bar 100.000 evra
- narukvicu "kartije" vrednu 100.000 evra
- nekoliko dijamantskih ogrlica
- novac

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading