SVETSKI ŠAMPION IMA 22 GODINE, A NIKO MU NE VERUJE Doživeo traumu u detinjstvu, pa izgleda mnogo starije (VIDEO)
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

On je trku završio za 46,29 sekundi, ali je najveću pažnju skrenuo zbog svog izgleda, pošto izgleda mnogo starije nego što jeste. Razlog za to je nemili incident koji je doživeo u mladosti.

Brazilac ima 22 godine, u šta mnogi prosto ne mogu da veruju kada ga ugledaju. Razlog njegove "rane starosti" leži u potresnoj priči iz njegovog detinjstva. 

Dos Santos je u dobi od 10 meseci živeo s bakom i dekom. Jedne večeri njegova je baka u tiganju pekla ribu. Dečak je slučajno udario dršku, zbog čega je ona ispala, a vruće ulje prolilo mu se po glavi. Brazilac je zadobio opekline trećeg stepena i proveo je nekoliko meseci u bolnici. I dan danas na telu ima mnogo ožiljaka od te nesreće. Nalaze se uglavnom na čelu, licu, prsima i levoj ruci.

Uprkos nesreći, Dos Santos je imao srećno detinjstvo i voleo je sport od malih nogu.

-Bio je jako nestašno dete. Bilo ga je svuda. Voleo je da igra fudbal sa svojim prijateljima. Sada izađem na ulicu i svi mi čestitaju. Stvarno je vrlo uzbudljivo. Ovde ga svi podržavaju - rekla je majka Dos Santosa, a prenosi portal globo.com.

Ispočetka je Brazilac počeo da se bavi džudom, kada je imao samo osam godina, ali nakon jedne teže povrede tokom meča u tom sportu, dugo je razmišljao i na kraju odlučio da krene da se bavi atletikom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading