JAČANJE SARADNJE I MEĐUSOBNO UMREŽAVANJE! Ministar Udovičić sa kolegama iz Albanije i Severne Makedonije: Zajednički cilj - POVEZIVANJE MLADIH IZ REGIONA (FOTO) (VIDEO)
printscreen/Tanjug

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas na marginama sastanka Regionalne kancelarije za saradnju mladih sa državnim ministrom za omladinu i decu Republike Albanije Borom Mužaći.

Nakon toga, ministar Udovičić je na bilateralnom sastanku razgovarao o svim aktuelnim temama koje se odnose na oblasti omladine i sporta sa direktorom Agencije za mlade i sport Republike Severne Makedonije Naumčetom Mojsovskim. 

printscreen/Tanjug

 

UDOVIČIĆ NA SASTANKU REGIONALNE KANCELARIJE ZA SARADNJU MLADIH: Nove generacije su nosioci razvoja društva, njihovo povezivanje je prioritetni cilj svih nas (FOTO)

Ministar Udovičić je sa kolegama iz Albanije i Severne Makedonije razgovarao o dosadašnjoj saradnji, ali i o brojnim planovima i mogućnostima zajedničkog delovanja u budućnosti. Tokom sastanaka, sagovornici su razmenili iskustva i informacije o dosadašnjim realizovanim projektima, kao i o mogućim različitim vidovima povezivanja mladih iz regiona ubuduće, i zaključili da je za stvaranje stabilne i perspektivne budućnosti regiona ključna uloga mladih. 

printscreen

Jedna od tema, i na jednom i na drugom sastanku, bila je i delovanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih kroz čiji se rad mladi međusobno umrežavaju i kroz zajedničke projekte direktno i uspešno sarađuju. Takođe, ministar Udovičić, ministarka Mužaći i Mojsovski istakli su veliki značaj inicijative za regionalnu saradnju Otvoreni Balkan koji je od interesa za tri zemlje, ali i celog regiona. 

printscreen/Tanjug

 

printscreen/Tanjug

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading