ATLETSKA KRALJICA OBJASNILA Ivana raspametila izgledom, izvajano telo u prvom planu (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube/Instagram

Srpska atletičarka Ivana Vuleta, ili ako vam je draže Španović, putuje uskoro u Sjedinjene Američke Države gde će pokušati da dođe do još jedne velike medalje nakon dve na Balkanskim igrama.

ATLETSKA KRALJICA OBJASNILA Ivana raspametila izgledom, izvajano telo u prvom planu (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/Instagram

 

Vuletu očekuju nastupi na Svetskom prvenstvu u Atletici u Judžinu, gde smo već gledali sjajnu trku na 100 metara, a nema sumnje da je srpska "atletska kraljica" izuzetno motivisana pred ovo takmičenje. Spremna je kao "zapeta puška", čemu svedoče i fotografije koje je podelila na Instagramu.

Do sada je Ivana Vuleta bila dva puta bronzana na prvenstvima sveta (poslednji put 2015. u Pekingu), a nadamo se da će Srbiji ponovo doneti medalju u skoku udalj gde će imati jaku konkurenciju.

"Posle dve nedelje napornog rada, poslednja faza kojoj težim jeste dobar odmor, dobre vibracije i da se popnem na podijum po 13. put", napisala je Ivana Vuleta u opisu fotografije koju je podelila na Instagramu, dok je na "storiju" pokazala i čime je sve "mučio" njen trener Goran Obradović.

Osim Ivane Vulete, srpsku atletiku će u skoku udalj predstavljati i mlada Milica Gardašević. Kvalifikacije su 23. jula od 21 čas, dok je finale zakazano u lošem terminu za nas - 24. jula od 2.50 posle ponoći.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading