SJAJAN GEST Jedan od najvećih NFL klubova donirao opremu Orlovima sa Novog Beograda
Privatna arhiva

 

Pre desetak dana, u Beograd je stigla velika pošiljka sa novom opremom za američki fudbal, i to direktno iz San Franciska, od strane petostrukih šampiona NFL 49ers-a, koji imaju veliki broj navijača širom sveta, kao i u Srbiji. Predsednik KAF Novi Beograd Orlovi Marko Rakočević ne krije oduševljenje:

- Nemamo reči da se zahvalimo  na ovoj donaciji, svi u timu su presrećni, posebno naši najmlađi članovi uzrasta  od 9-13 godina. Dobili smo na poklon veliku količinu potpuno nove opreme - stigle su nam originalne lopte sa kojima 49ersi igraju svoje NFL utakmice, kopačke velikih brojeva, rukavice i flegovi za fleg fudbal U moje lično ime i u ime svih igrača KAF Novi Beograd, želim da se posebno zahvalim Branu Perkoviću, Chief Investment Officer-u u San Francisco 49ers na ovom poklonu i energiji koju je uložio u ostvarivanju ove donacije, kao i vlasniku i CEO 49ers Jed York-u i celom timu 49ers, koji su podržali ovu donaciju za jedan klub u Srbiji! Nadamo se da je ovo tek početak naše saradnje i da ćemo biti u prilici da učimo od jedne od najboljih organizacija u  sportu na svetu - San Francisco 49ers.

SJAJAN GEST Jedan od najvećih NFL klubova donirao opremu Orlovima sa Novog Beograda

Privatna arhiva

 

KAF Novi Beograd Orlovi postoji od 2015. godine i višestruki su šampioni Srbije u mlađim kategorijama u fleg i američkom fudbalu, kao i aktuelni seniorski šampioni Srbije u fleg fudbalu. 

Orlovi će inače braniti boje Srbije na ovogodišnjem Champions Bowl u fleg fudbalu (7-9. oktobar, Poreč, Hrvatska), gde će u konkurenciji 16 najboljih evropskih timova pokušati da postanu i prvaci Evrope u fleg fudbalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading