NEKO ME JE DROGIRAO "Sećam se da sam se probudila naredno jutro potpuno izgubljena"
Tanjug/Ap

Arvi (22) je osvojila bronzanu medalju u štafeti 4x200 slobodno.

"Dugo sam se dvoumila da li da objavim ovo, ali previše sam u prošlosti ćutala. Neko me je drogirao poslednjeg dana SP-a. Ne znam kako je supstanca došla u moje telo, ali sećam se da sam se probudila naredno jutro potpuno izgubljena. Pored mene je bio doktor i članovi menadžmenta. Sećam se slavlja i posle toga ništa. Imam rupu u sećanju od četiri do šest sati. Jedino što mogu da kažem jeste da nikada nisam bila ovako osramoćena", izjavila je kanadska plivačica, prenosi "Dejli mejl".

Arvi je na društvenim mrežama objavila da pokušava da se seti šta se dogodilo te noći.

"Kada sam stigla kući, majka mi je rekla da izgledam drugačije, a tako sam se i osećala. Nisam osećala svoje telo, a kad sam pogledala noge, bile su pune modrica. Prijatelji su mi rekli da su me nosili, jer nisam imala svest", izjavila je ona.

Međunarodna plivačka federacija (FINA) je najavila pokretanje nezavisne istrage.

"FINA je svesna uznemirujućih medijskih izveštaja o Arvi. Duboko smo zabrinuto za nju. U kontaktu smo sa Plivačkom federacijom Kanade i lokalnim Organizacionim odborom. Prosto je neverovatno da se ovakve stvari dešavaju. Svi koji su učestvovali u ovom biće žestoko kažnjeni", saopšteno je iz FINA-e.

SP u plivanju je održano od 18. jula do 3. jula u Budimpešti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.



 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading