VELIKO PRIZNANJE Predsednik Vučić odlikovao Zorana Terzića: Hvala za sve viteške pobede (VIDEO)
Alo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je Sretenjski orden drugog stepena Zoranu Terziću, za naročite zasluge u sportskoj delatnosti i postignute rezultate ženske odbojkaške reprezentacije.

- Za odbojku se kaže da su izmislili muškarci, a usavršile žene. Kod Terzića se prepliću kao zlatne niti i jednog i drugog. Prošao je sve katergorije Crvene zvezde, a onda je doneo hrabru odluku da postane trener. Ekipe i generacije su se menjale, ali naša reprezentacija imala je vrsnog kapetana. Proslavio je naš sport u svetu, viteške pobede ostaće uvek zabeležene - rekao je Vučić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Mnogi od nas nisu svesni da Terzić više nije selektor. Često se pitamo i kažemo sve će to Terzić da reši. Doveli smo Italijana, ali od Terzića boljeg nećemo naći. Hvala na svemu, hvala za sve divne trenutke, za ogroman rad i trud. Mi pomislimo da je to rezultat samo tih trenutaka nervoze dok traje utakmica, zaboravimo koliko je sve to dublje. Podigli ste našu zemlju od neslućenih visina... Znam da ćete na kraju doći u svoju Srbiju.

VELIKO PRIZNANJE Predsednik Vučić odlikovao Zorana Terzića: Hvala za sve viteške pobede (VIDEO)

Alo

 

Terzić je bio vidno uzbuđen.

- Nisam očekivao da će sve biti ovako... Bila je to jedna duga plovidba za ovih 20 godina. Bilo je lepa, prelepa, bilo je svega. Za sve to moram da se zahvalim svima koji su pomogli. Orden je kao neki cilj. Hvala saradnicama i igračima. Pre svega hvala državi koja je omogućila da imam sve što je potrebno. Da budemo na nivou vrhunskih reprezentacija. Nadam se da će ovo biti samo prvi orden od mnogih - poručio je Terzić.

Terzić je sa najboljim odbojkašicama Srbije za 20 godina osvojio 20 medalja na najvećim odbojkaškim takmičenjima

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading