STOTI MAX BET SRPSKI GALOPSKI DERBI 100 godina unazad, prva nedelja jula je rezervisana za najveće uzbuđenje na Hipodromu Beograd
Promo

Sajrija je u ergelu Ljubičevo stigla iz Engleske i stazu pretrčala za 2,33.1 minut.

Već jedan vek unazad, ovo je trka koja je san svake ergele i privatnih uzgajivača. Na ovoj trci koja se trči jednom u životu svakog konja svake godine najstariji sportski objekat u Beogradu okupi i do deset hiljada ljudi.

Brojni ljubitelji konja u regionu bivše Jugoslavije imaće priliku da uživaju u spektaklu, a oni koji se odluče da svojim prisustvom uveličaju Max Bet 100. galopski derbi, provešće sjajno popodne uživajuči u trkama.

NOVI PEHAR ZA JOKIĆA Nikola blista od sreće, njegov konj slavio u prestižnoj trci (FOTO)

Hipodrom Beograd poznat je i po dugovečnoj tradiciji i na njemu se davne 1921. godine održao prvi trčani derbi na kome je trijumfovalo grlo Mara Resavkinja. Povrtatak trka Beogradu i povratak Beograda trkama ove sezone direktno prenosi TV Arena sport, koja je na taj način dala veliki doprinos oživljavanju dešavanja na hipodromu kraj Careve ćuprije.

Program počinje u 13h i sadrži ukupno 14 trka, sedam galopskih i sedam kasačkih.

Ulaz na hipodrom je besplatan, a uzbuđenje zagarantovano!

Pozivamo vas da zajedno prisustvujemo stvaranju istorije i nastavimo stogodišnju tradiciju. Vidimo se na celodnevnom druženju u nedelju na Hipodromu! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading