SVI NA HIPODROM Spektakl u najavi: 100. galopsi derbi u nedelju
Miroslav Radojević

Već jedan vek unazad tog dana je fokus sezone za trogoda grla, trka koja se trči jednom u životu svakog konja, uzbuđenje koje na najstariji sportski objekat u gradu prizove i po deset hiljada ljudi.

Tako će biti i u nedelju, 3. jula, kada će od 18:45 startovati „100. Max bet srpski galopski derbi“, kada će adrenalin da proradi i na stazi i pored njega, kada će možda pasti i 40 godina star rekord Sajrije, koja je u ergelu Ljubičevo stigla iz Engleske i stazu pretrčala za 2,33.1 minut.

Uživaćemo u lepim damama i njihovom izboru šešira, pratićemo i ostale trke koje su na programu od 13 časova, ali sve će se nekako dešavati u iščekivanju tog starta derbija, kada se ne trepće, kada se diše u ritmu galopa, kada se uostalom piše istorija.

Povratak trka Beogradu i povratak Beograda trkama ove sezone direktno prenosi TV Arena sport, koja je na taj način dala veliki doprinos oživljavanju dešavanja na hipodromu kraj Careve ćuprije.

Brojni ljubitelji konja u regionu bivše Jugoslavije imaće priliku da uživaju u spektaklu, a oni koji se odluče da svojim prisustvom uveličaju galopski derbi mogu da provedu sjajno popodne na petom trkačkom danu ove sezone.

Ulaz na hipodrom je besplatan, a uzbuđenje zagarantovano. Program sadrži ukupno 14 trka, sedam galopskih, sedam kasačkih i počinje u 13.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading