Srpski vaterpolisti spremni za spektakl sa Hrvatima
VSS

Hrvatska je ranije danas u "razigravanju" savladala Gruziju (13:7) i obezbedila duel sa Srbijom.

- Hrvatska je opravdala ulogu favorita. Gruzija je imala dva dobra otpora Crnogorcima i Mađarima ali nije mogla bolje. Nama ostaje da se pripremimo najbolje što možemo. Hrvatska zaslužuje uvek poštovanje, igraćemo maksimalno i jedni i drugi - izjavio je Gavril Subotić.

Rašović je prvo veliko zvanično takmičenje imao baš u Budimpešti 2017. na Svetskom prvenstvu, tada je u polufinalu Hrvatska bila bolja 12:11 i kasnije osvojila zlato, a Srbiji je pripala bronza.

VSS

 

 

- Radili smo na poslednja dva sparing treninga sa Mađarima na ispravljanju grešaka. U grupi smo pokazali oscilacije kojih sada ne treba da bude. Hrvatska je Hrvatska bez obzira u kojem sastavu igra. Imaju najviše ambicije, žele da ponove uspeh iz 2017, a na nama je da odigramo najbolje što možemo i prođemo dalje, jer su i naše ambicije na ovom prvenstvu pobedničke - rekao je Rašović.

Vico ne misli da će izostanak suspendovanog Burića biti velika prednost.

- Sigurno je da Hrvatska ima igrače koji mogu da ga zamene i da će selektor Tucak pokušati da nađe pravo rešenje. Nama je najvažnije da se ponašamo kao da su kompletni, jer samo tako možemo do uspeha - istakao je Vico.


Četvrtfinale između Srbije i Hrvatske igra se u sredu od 16 sati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading