U SUSRET RED BULL FORTMASTERU: Osvoji Golubačku tvrđavu i postani Fortmaster!
Promo

Red Bull Fortmaster, OCR spektakl koji drugu godinu za redom okuplja maratonce, ljubitelja borilačkih sportova, krosfitere ali i sve one entuzijaste željne avanture i izazova, ove godine održaće se u subotu, 28. maja 2022. godine upravo na ovoj lokaciji koja će imati čast da nasledi Kalemegdan i ugosti "lovce" na najnepristupačnije srednjevekovne zidine. U sklopu četvorogodišnjeg Red Bull Fortmaster projekta, četiri srpske tvrđave biće mesta na kome će takmičari imati priliku da se suoče sa jedinstvenim stazama, ali i da osvoje medalje kao dokaz sopstvene uspešnosti!

Nikada do sada istražene teritorije tvrđave, fantastični ambijent i različite originalne prepreke ovo iskustvo čine onim koje se dešava jednom, a pamti celog života! Uz malo brzine, snalažljivosti, izdržljivosti, snage i preciznosti takmičari će imati priliku da se uhvate u koštac sa čak dve staze. Za razliku od prošle godine, ovogodišnja Fortmaster trka donosi stazu Red Bull Fortmaster 7 dužine 7km sa 15 prepreka, ali i Red Bull Fortmaster 16 dužine 16km sa 26 prepreka različite težine. Prepreke su podeljene na one koje se lako prelaze, prepreke srednje težine i izazovne prepreke. Pohod na tvrđavu održaće se u tri kategorije - individualnoj muškoj i ženskoj, odnosno timskoj na obe staze.

Promo

 

 

12 najuspešnijih i najizdržljivijih takmičara i takmičarki, kao i dva tima imaće tu čast da ponesu titulu Fortmastera i svoja imena upišu u istoriju uz titulu osvajača neosvojive tvrđave! Ono što je sigurno, to je da sve učesnike trke očekuje neverovatna energija, sportska atmosfera, kao i dobra zabava uz dobro poznat ukus Red Bull energetskog pića, koje će takmičarima dati kriiila da savladaju sve zadate prepreke.

Popularnost ovog nesvakidašnjeg takmičenja potvrdila je i činjenica da su prvi kontigenti karata u svim kategorijama rasprodati u rekordnom roku. Zato ne propusti poslednju šansu za učešće u ovom jedinstvenom izazovu i prijavi se ovde za poslednji, last minute kontigent karata do utorka, 21. maja 2022. godine, do 23.59.59h.

Promo

 

Sve informacije o samom događaju, mapama trke, preprekama, ali i o načinu prijave i pravilima dostupni su na sajtu Red Bull Srbija.

Spremi se za pohod na zidine koje niko do sada nije osvojio i postani Red Bull Fortmaster!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading