SRPKINJA POJAČALA SLAVNI KLUB Naša reprezentativka potpisala za Ferencvaroš
EPA

 

Treći strelac u istoriji Lige šampiona u julu će iz slovenačkog Krima preći u mađarsku ekipu.


- Zaista se radujem. Ferencvaroš je sinonim za tradiciju, jedan od najvećih evropskih rukometnih klubova, sa neverovatnom bazom navijača. Svi u klubu misle isto kao i ja - želimo da pobedimo u svakom meču i u ligi, i u Ligi šampiona, a moj cilj je uvek da osvajam trofeje sa timom - rekla je 34-godišnja Lekić.

Ona je dodala da je protiv Ferencvaroša igrala mnogo puta i da je hala uvek bila puna.

- Igrala sam protiv Ferencvaroša mnogo puta, skoro uvek pred punom halom i u fantastičnom raspoloženju, i mogu iskreno da kažem da mi je veliko zadovoljstvo da igram u takvom okruženju - istakla je Lekić.Generalni direktor mađarskog kluba rekao je da je Lekić pokazala svoju klasu poslednjih godina, kao i u ovosezonskom duelu osmine finala Lige šampiona između Krima i Ferencvaroša, koji je pripao ljubljanskom klubu.

- Svi znaju njene mogućnosti, a tokom pregovora smo potvrdili da je pravi tip pobednika, koji je i pored dosadašnjih uspeha izuzetno motivisan. Zato sam siguran da će sa svojom rutinom i fantastičnom inteligencijom u igri dati našoj ekipi stabilnost i na terenu i van njega - dodao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading