PRVA LIGA SRBIJE U AMERIČKOM FUDBALU Vukovi i Zmajevi u borbi za Beograd
SAAF/Dragan Zabunović

Zbog prvog maja, koji pada ovog vikenda, igraće se samo jedna utakmica u Prvoj ligi Srbije i to u Beogradu gde će se odigrati gradski derbi između ekipa Vukova i Plavih zmajeva.

Posle poraza u Beogradu prošle subote, Vukovi su zaustavljeni na svom putu u CEFL ligi. Bolji od njih na stadionu FK Rakovica bila je ekipa Danube Dragons. Sada na istom terenu Vukovi će imati priliku da se iskupe pred svojim navijačima. Vukovi u ligi imaju jednu manje odigranu utakmicu i nalaze se na drugom mestu na tabeli. Mladi risiver Petar Bajalica u poslednje dve utakmice pruža odličnu partiju i on će biti glavno oružje kvoterbeka Rajana Barabe. Odbrana Zmajeva će takođe morati da obrati pažnju na prošlogodišnjeg MVP-a Prve lige Srbije Tihomira Todorova i mladog raningbeka Aleksandra Bogdanovića.

Beogradski Plavi zmajevi dolaze u nešto boljem raspoloženju. Od starta sezone napad Zmajeva igra odlično, kvoterbek Ognjen Mitrović ga odlično predvodi uz veliku pomoć raningbeka Željka Kostića i trojice risivera Luke Vukojevića, Danijela Đorđića i Aleksandra Anđelkovića. Zmajevi u četvrto kolo ulaze sa skorm 3-0 i pozicionirani su na prvo mesto na tabeli.

Osim što će ovo biti borba za Beograd, ova utakmica će takođe biti i borba za PRVO mesto na tabeli.

Utakmkica između Vukova i Zmajeva igra se u utorak 03.05. od 15 časova na stadionu FK Rakovica.

Termini za ostale dve utakmice koje su trebale da se igraju ovog vikenda biće naknadno objavljene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading