DUPLA KRUNA, OLE Zvezdina tačka na trofejnu sezonu svojih odbojkašica: Timski duh doneo pehare
Alo!/Vladimir Marković

 

Ako je Beograd raskrsnica svetskih puteva, a Skadarlija njegova duša, onda je „Mali vrabac“ srce Beograda.

Rosić: Energija nas vezala

Generalni direktor Nikola Rosić naglašava da je zahvaljujući uspostavljanju ozbiljnog sistema, finansijske sigurnosti, kao i energije koja je bila vezivno tkivo, Zvezda stigla do oba domaća trofeja.
- Ovi rezultati su kruna svega toga i podstrek da radimo još bolje. Napravili smo imidž kluba u koji igrači žele da dođu, a onda im ostaje samo da se fokusiraju na teren - rekao je bivši reprezentativac.

U prelepom ambijentu restorana u boemskoj četvrti, pred očima ove simpatične poruke, dušu pred medijima su otvorili čelnici Odbojkaškog kluba Crvena zvezda. Ponosni, dabome, što su njihove devojke prvakinje države i osvajačice Kupa Srbije.

DUPLA KRUNA, OLE Zvezdina tačka na trofejnu sezonu svojih odbojkašica: Timski duh doneo pehare

Alo!/Vladimir Marković

 

- Zvezda je veliki klub, velika porodica koju je krasio timski duh i otud ovi trofeji. Od prvog dana sam najavljivao velike rezultate jer sam znao da oko sebe imam dobre ljude. Očekujem da u Evropi igramo značajniju ulogu, ne samo da se pojavimo u Ligi šampiona, već da ostavimo pečat - rekao je Milan Vujko, član Upravnog odbora, uz isticanje da postoji žal što i muška selekcija nije ostvarila rezultate kao ženska.

Malagurski: Bez sna posle 1:2

Tim-menadžer Sanja Malagurski ponovo ima duplu krunu s crveno-belima.
- Da, pre 11 godina kao igračica, sad u drugoj ulozi. Presrećna sam i ponosna na to. Lakše je biti u dresu na terenu, sa strane je mnogo teže. Posle treće utakmice finala (pobeda Uba za vođstvo 2:1 u seriji) nije bilo sna, ali ne zato što smo mislili da je kraj. Želeli smo da pomognemo devojkama, da ih ubedimo da tu nije kraj, da zaslužuju više. Sledeća dva meča su iznele kao prava ekipa - rekla je proslavljena reprezentativka.

Dupla kruna crveno-belih devojaka, prve posle devet godina, nije jedino čime se ponose u Zvezdi.

DUPLA KRUNA, OLE Zvezdina tačka na trofejnu sezonu svojih odbojkašica: Timski duh doneo pehare

Alo!/Vladimir Marković

 

- Dugo se bavim sportom s druge strane terena i znam da je veoma bitno formirati mlađe kategorije koje će biti osnov seniorskih ekipa. Kad smo došli u klub, imali smo 114 dece, sad ih imamo više od 700, a do kraja naredne sezone, uveren sam, biće ih bar 1.500. Zvezda je veliki klub, brend, koji sa sobom nosi mnogo lepih stvari, ali i obavezu da decu skloni s ulice i napravi od njih sportiste, reprezentativce. Pozivam roditelje da dovedu decu na otvorene treninge u junu i julu, da se oprobaju u sportu i možda postanu deo velikih šampiona i uspeha - dodao je Vujko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading