"OVO JE DOKAZ KOLIKO NAS POŠTUJU"! Jake reči srpskog sportiste!
TANJUG/ZORAN ZESTIC

Asmir Kolašinac važi za jednog od najuspešnijih srpskih sportista, a i generalno u njegovoj disciplini bacanja kugle. Kolašinac se osvrnuo na predstojeće Svetsko prvenstvo koje će se održati u našoj Štark Areni, rekavši da je to ogromna stvar za Srbiju!

- Ovo Svetsko prvenstvo je potvrda koliko nas u svetu sada poštuju. To smo zaslužili zajedno Srpski stletski savez i mi atletičari. Ono što će se desiti od 18. do 20. marta biće jedna svojevrsna atletska bajka i siguran sam da će svako dete poželeti da jednog dana ponosno ponese dres i grb naše zemlje i bude deo jednog takvog događaja koji će se dugo pamtiti. Takmičiti se pred domaćom publikom na svetskoj atletskoj sceni je najveća moguća čast. Snovi se zaista ostvaruju. 

EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

 

 

On će biti jedan od učesnika, a u razgovoru za zvaničan sajt saveza istakao je da će uz pomoć publike pokušati da obori svoj lični rekord!

- Na Beogradskom mitingu sam izjednačio svoj lični rekord u dvorani, a to je 21.06 m. S obzirom na celu seriju na takmičenju jasno je da sam spremniji i za više što mi daje veliko samopouzdanje pred Svetsko prvenstvo. Pokušaću da se izolujem od svega, da pre svega probam da pobedim sebe i da uz pomoć naše publike ostvarim lični rekord, a za šta će to biti dovoljno videćemo 19. marta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading