SRBIJA PRED VELIKIM IZAZOVOM Selektora plaši jedna stvar
EPA-EFE/Kai Foersterling

Srpske rukometašice dočekuju Švedsku u Zrenjaninu u četvrtak od 18 sati.

Selektor Uroš Bregar istakao je da su naše devojke spremne za izazov.

"Sada kada su se u selekciju vratile neke rukometašice koje su bile van terena zbog povreda – Jelena Lavko, Jelena Trifunović i Sanja Radosavljević znači da imamo veći kvalitet. Na treninzima sve izgleda i funkcioniše dobro, to me malo i plaši jer pred Svetsko prvenstvo nismo bili u top formi, a zaista smo baš dobro odigrali neke utakmice", rekao je Bregar uoči meča sa Šveđankama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srbija je na Svetskom prvenstvu u Španiji pružala odlične partije, a kapiten Jovana Stoiljković istakla je da očekuje nastavak dobrog niza.

"Nedostajalo nam je nekoliko igračica u rotaciji, sada smo kompletni. Postavili smo bazu i sada samo nadograđujemo elemente odbrane i napada i verujem da možemo samo još više da napredujemo", rekla je Stoiljković.

Jelena Lavko se posle dužeg odsustva zbog povrede vratila na teren i ne krije da je veoma srećna što će opet igrati za Srbiju.

"Nadam se da ćemo opravdati poverenje i ući u sistem koji su oni stvorili za Svetsko prvenstvo. Mi smo bile tu kada je selektor tek došao, tako da smo upoznati sa nekim osnovama i verujem da nam neće biti teško da se uklopimo", poručila je Lavko.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading