ŠOK SCENE! Mlada Ruskinja padala na ledu a hladnoća njenog tima šokirala je apsolutno sve!
EPA/ How Hwee Young

Valijeva je bila vodeća posle kratkog programa, ali je veliki pritisak i sve što se dešavalo oko afere s njenim doping slučajem ostavilo traga pa je ova 15-godišnja klizačica tokom slobodnog programa napravila nekoliko grešaka.

Predsednik MOK-a Tomas Bah  ostao je u šoku.

- Veoma sam uznemiren. Video sam pod kakvim je pritiskom nastupila, pogotovo što ima samo 15 godina. Gledao sam kako se muči na ledu, pokušava da se sabere i privede program kraju. Moglo se videti po govoru tela da je pod velikim stresom i da bi više volela da napusti dvoranu i ostavi sve iza sebe - rekao je Bah.

KRAJ! Nevena Ignjatović: Užasno se osećam, više od ovoga nisam mogla!

Nastavio je u istom ritmu.

- Kada sam video kako je dočekala njena 'pratnja' (trener i koreograf), sa kakvom hladnoćom, bilo je jezivo za gledanje. Umesto da pokušate da joj pomognete mogli, poneli ste se hladno i distancirano. A ako tumačite govor tela, onda sve postaje još gore. Sve ovo mi ne uliva ni malo poverenja u Kamilinu pratnju ni prema prošlosti, ali ni budućnosti - zabrinut je Bah.

Kako prenosi "InsadeTheGames" predsednik MOK-a je u ovom izjavama pre svega mislio na Eteri Tutberidze, ženi koja brine o karijeri 15-godišnje Kamile Vailijeve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

18.02.2022 11:54

Pa vi iz MOK a i jeste najveći krivci za njeno stanje i nervozu.