LUDA ZABAVA TOKOM ČETIRI DANA U NIŠU! Karavan AdmiralBet stiže u Niš, na praznik košarke!
Promo

Popularna kladionica biće deo čitavog spektakla kroz promocije u svojim objektima, a njihove šarmantne promoterke podeliće veliki broj nagrada na žurkama koje će trajati četiri dana, od četvrtka do nedelje.

Zagrevanje je u četvrtak 17.02., žurka je u lokalu AdmiralBet u ulici Majakovskog broj 40, od 18-23 besplatni su piće i ketering, a u 20 časova, biće podeljeni duksevi (5) sa logom kladionice. Učestvuju svi dobitni i nedobitni tiketi, videćemo kome će promoterke doneti sreću.

Sutradan u petak, karavan se seli na Trg 14. oktobra 2A, ponovo će biti deljeni duksevi, biće organizovana kao i prethodnog dana žurka uz DJ Tanaska, a tu su i točak sreće i veliki broj freebetova. Očekuje nas luda zabava, kao i u subotu, kada će domaćin biti objekat u ulici Vojvode Mišića 89, ponovimo, od 18 do 23, časa. I ponovo dele dukseve kao i veliki brog drugih nagrada, besplatno piće i ketering za goste.

Dakle, tri dana, tri žurke, AdmiralBet poziva svoje igrače da budu deo čitave akcije i da se dobro zabave tokom dana košarke.

Kad smo kod košarke, u nedelju će biti odigrano finale, oči Srbije biće uprte u "Čair".

AdmiralBet je odlučio da na dan finala napravi dnevnu žurku, od podneva do 18 časova, kada će u lokalu u ulici Obrenovićeva 2a, posebna nagrada biti 10 ulaznica za finale u kome svi očekuju "Večite rivale".

Pod sloganom "Kup je naš", akcija je poziv Nišlijama i ljudima sa juga Srbije da zajedno sportski isprate čitav događaj, da se zabave u lokalima AdmiralBet.

I na kraju recimo da će popularna Kiša jackpotova važiti od 17-20.02, u periodu od 18 do 24 časa, a da je ukupni nagradni fond milion dinara.

Ne zaboravite, najbolji provod je u AdmiralBetu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading