DUŠA KAO SIBIR Prelepa ruska olimpijka UDARA KONTRU Kurtu Zumi i Tomasu Mileru
AP/Lisa Leutner

 

Kurt Zuma je šutirao svoju mačku (Vest Hem ga kaznio oduzimanjem dve nedeljne plate - 300.000 evra), Tomas Miler zlostavlja svoje konje prodavanjem njihove zamrznute sperme (Međunarodna organizacija za zaštitu životinja PETA zahteva da se kazni), a ima i svetlih primera među sportistima u ophođenja prema ljubimcima... Julija Kanakina, na primer.

 

 

Ruska olimpijka juri na sankama u Pekingu ka medaljama u skeletonu, bar im se nada u oba spusta, a u slobodno vreme, veli, bavi se crtanjem, čita knjige („Gordost i predrasuda“ joj je omiljena), uči engleski, ide u bioskop, rado putuje i - voli životinje.

 

 

Toliko Julija voli životinje da najavljuje da će po završetku sportske karijere posvetiti dobrotvornom radu, tačnije planira da otvori prihvatilište za odbačene i lutalice. Već sada je promoter Svetskog fonda za zaštitu prirode Rusije.

Obožava sunce

Pre zimskog sporta u kojem stazu valja preći u što kraćem vremenu ležeći potrbuške na sankama, Julija se bavila baletom. Ali, kad je imala 14 godina, u njenu školu je došao trener da izabere ekipu za skeleton, a kako je ona imala problem sa skočnim zglobovima, pritom ju je učitelj predložio zbog brzine, ostavila je baletanke. A kad nije na ledu, obožava more. I redovno, suncem okupana, obraduje fotkom pratioce na Instagramu. Ima ih blizu 90.000.

 

 

Lepotica iz Krasnojarska, duše široke kao Sibir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading