VOLI JE KAMERA Ruskinja je toliko dobra igračica karlinga da TOPI LED POD SOBOM
EPA/Vincent Jannink

 

Ana Sidorova je odmalena, a za pet dana napuniće 31, u zimskim sportovima. Do 13. godine je trenirala umetničko klizanje, ali ju je povreda noge sputala da nastavi karijeru u tom sportu. Na sreću muškog pola, ostala je na ledu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Sidorova (@curlme_anna)

 

Pored činjenice da je jedna od najuspešnijih igračica karlinga, atraktivna Ruskinja je i jedna od najlepših. Ima izvajano telo, vole je objektivi kamera, ne libi se da pozira, a ukoliko poželi, čini se, može da istopi led na kojem se igra s granitnim kamenom teškim oko 20 kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Sidorova (@curlme_anna)

 

U ljubavi s klizačem

Sidorova je u vezi sa zemljakom Dmitrijem Solovjevom (32), poznatim klizačem na ledu, osvajačem brojnih medalja među kojima se izdvaja timsko zlato Rusije na ZOI 2014. u Sočiju. Dmitri iz bivšeg braka s koleginicom Jekaterinom Lobanovom ima sina, a koliko sada voli Anu, pokazao je u decembru prošle godine. Trojica nasilnika su vređala njegovu devojku, on je stao u odbranu i - dobio po glavi. Morao je na bolničko lečenje.

Sidorova je učestvovala na devet svetskih i osam evropskih prvenstava, a dva puta je predstavljala svoju zemlju i na Zimskim olimpijskim igrama, 2010. i 2014. godine. Sa SP ima srebro i četiri bronze, dok sa EP ima dva zlata, srebro i bronzu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Sidorova (@curlme_anna)

 

Nažalost, nećemo je gledati i u Pekingu, jer nije uspela da prođe kvalifikacije u miks dublu s partnerom Aleksejem Timofejevom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Sidorova (@curlme_anna)

 

Posle ove priče, ipak, možda će vam karling postati omiljeni sport. Makar zbog zgodne Ruskinje...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading