JOŠ JEDAN EVROPSKI SPEKTAKL Novi Beograd dočekuje Brešu
Đorđe Kostić

Nakon četiri odigrana kola Breša se nalazi na deobi prvog mesta sa učinkom od tri pobede i jednim nerešenim ishodom, dok Novi Beograd ima isti učinak kao Barseloneta i zauzima treću poziciju sa skorom 2-2.

"’Ovo je još jedna teška utakmica u nizu. Razlika je u tome što smo u međuvremenu imali jedan kraći period da se odmorimo i malo napunimo baterije posle zgusnutog kalendara teških utakmica. Nadam se da smo uspeli da se osvežimo i vratimo preko potrebnu energiju kako bismo docekali Brešu na našem terenu na najbolji mogući način. Predstoji nam zaista težak zadatak", rekao je trener Novog Beograda Vladimir Vujasinović.

Grčki reprezentativac i prvotimac Novobeogradjana Angelos Vlahopulos bio je u timu Breše prošle sezone kada je u žestokoj konkurenciji osvojio prvenstvo Italije.

"Mislim da će utakmica biti izuzetno fizicki teška i zahtevna. Breša je odlicno pripremljen tim koji puno pliva, veoma je borben i uvek fokusiran. Mi smo spremni na to, a najvažnije za nas je da osvojimo tri boda, jer je ovo naša kuća i želimo da pobedimo svaku utakmicu na domacem terenu", istakao je Vlahopulos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading